Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još je nema

Potraga na vrhu Marjana – nadaju se da će Meksikanku naći živu

meksikanka
Foto: MUP
1/8
24.08.2012.
u 13:16

– Ne bismo je tu tražili da ne mislimo da je ovdje – kazao je za Večernji list Hrvoje Dujmić iz HGSS-a koji koordinira akciju.

Hrpu predmeta pronašli su gorski spasitelji i policija koji i danas češljaju Marjanom u potrazi za nestalom Selenom Margarit Graciano Macedo (31) iz Meksika koje nema još od srijede. Kako je Marjan poznato splitsko izletište, policija tek treba utvrditi pripadaju li pronađeni predmeti nestaloj djevojci. 

U potragu su uključeni i psi koji su i najaktivniji i najbolje traže kada sunce zađe i noću jer su mirisi tada najintenzivniji. Potraga je danas koncentrirana na vrh Marjana. 

– Ne bismo je tu tražili da ne mislimo da je ovdje – kazao je za Večernji list Hrvoje Dujmić iz HGSS-a koji koordinira akciju. – Nadamo se da je živa – dodaje. 

Jučer je na Marjanu pronađena japanka i šešir za koje je brat utvrdio da pripadaju nestaloj djevojci. 

Meksikanka je zadnji put viđena u srijedu. Nestanak je prijavio brat s kojim je šetala po Gornjoj Vidilici, nakon čega se on vratio u hotel. Ona je željela prošetati, no nije se vratila u hotel. 

Navodno je u Split došla nakon prekida s momkom prije nekoliko mjeseci pa je često bila loše volje i utučena.

 

Komentara 3

LO
Louie
12:31 25.08.2012.

Taj njezin brat (ako je brat)? Treba biti jos vise ispitan. Tu nesto smrdi.

DI
duncan_idaho
14:28 24.08.2012.

nebi se čudio da ju je brat ubio i na marjanu pobacao njene stvai i onda prodao policiji priču

Avatar žič
žič
14:07 24.08.2012.

čudno.......brat otišao u hotel a sestru ostavio da sama baulja po marjanom....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije