Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preko bare

Posvadio se sa svodnicom zbog novca za kupnju stana

drago vidaković
Marko Lukunić/PIXSELL
10.07.2012.
u 08:45

Osobe bliske Kiprijanovskoj tvrde da ih je Vidaković, kojemu je nedavno bačena bomba u dvorište, prevario za veću svotu novca

Drago Vidaković, USKOK-ov svjedok na suđenju Ivi Sanaderu za primanje provizije 1995. godine od Hypo banke, ponovno se vratio u Ameriku. Otputovao je desetak dana nakon što je u dvorište njegove kuće u zagrebačkom Markuševcu pokraj automobila bačena bomba koja nekim slučajem nije eksplodirala.

Vidaković je policiji navodno tvrdio da se bomba ne može povezivati s njegovim poslovnim potezima. Kazao je i da mu nitko nije prijetio.

Ubrzo se, doznajemo, ustanovilo da je bio u privatno-poslovnoj vezi s Marikom Tomljanović Kiprijanovski, kćeri osuđivanog svodnika koja je u "posao" svodništva i sama ušla pa joj se lani sudilo zbog podvođenja bodibilderice. Kiprijanovski i Vidaković odlučili su, navodno, zajedno kupiti vrijednu nekretninu, ali tu je nastao problem. Osobe iz kruga Marike Tomljanović Kiprijanovski tvrde da ih je Drago Vidaković prevario za poveću svotu novca.

Kada mu je u dvorište bačena bomba, Vidaković se odlučio skloniti na sigurno, odnosno vratiti u Ameriku, gdje posljednjih godina, otkako više nije direktor Hypo Leasing Kroatiena, i živi. Tu se okušao u poduzetništvu, ali i u glazbi, po čemu ga – osobito nakon nastupa na Eurosongu s Dadom Topićem – dio javnosti i pamti.

Komentara 2

DU
Deleted user
12:53 10.07.2012.

Stvarno vjerodostojan svjedok... Ako DORH nastavi takve skupljati okolo ne bi me čudilo da Sanader uskoro opet zaplovi na Malo vitra...

DU
Deleted user
14:47 10.07.2012.

eh, pa on je i glazbenik blago je ga nama....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije