Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN

Poštar bacao pošiljke u šumu jer mu se nije dalo raznositi ih

Dostavljač Hrvatske pošte
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
20.12.2022.
u 21:22

Nakon toga, u cilju da ih prikaže uručenima, u dostavnoj je knjizi potpisao primatelje pošiljaka, navodi DORH

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je  podiglo optužnicu protiv 32-godišnjeg poštara zbog počinjenih kaznenih djela povrede tajnosti pisama i drugih pošiljaka u produljenom trajanju te krivotvorenja isprave. 

Okrivljenog 32-godišnjaka tereti se da je 4. i 5. listopada 2022. u šumskom području u Varaždinskoj županiji, kao poštanski službenik bacio više pošiljaka koje su mu bile povjerene radi uručenja primateljima.

Nakon toga, u cilju da ih prikaže uručenima, u dostavnoj je knjizi potpisao primatelje pošiljaka, navodi DORH.

VIDEO Želite peći kolač, ali nemate mlijeko? Nema problema, postoji nekoliko namirnica koje možete koristiti umjesto njega

Ključne riječi

Komentara 14

MA
Mandalorian
22:01 20.12.2022.

Meni svaki pake koji trebaju dostaviti pise da su probali dostavu i nije me bilo na adresi. Nakon sto se zalim imaju pravo na 60 dana da mi odgovore. Odgovor je obicno nesuvisao da ej kriva visa sila da sovtverr sam stisce buttone. Toliko nesposobnih i bezobraznih ljudi na jednom mjestu da je to za ne povjerovati. Da ne rade u drzavnoj firmi, odavno bi umrli od gladi.

PO
poluvodič
22:31 20.12.2022.

Ovoga ima ohoho, morao sam X puta ići po susjedstvu tražiti vlastitu poštu, pa u poslovnicu..

CH
Challenger
22:35 20.12.2022.

2 mjeseca poštar nije bio kod mene u kvartu! Prošli mjesec sam platio po starim računima jer nove nisam dobio a tako će biti i ovaj mjesec!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije