Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Prevarant nazvao ženu i rekao da ju na pošti čeka paket, kada je napustila kuću, opljačkao ju je

Oružana pljačka pošte kraj Zagreba: Policija ubrzo uhitila razbojnika
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
15.12.2022.
u 17:27

Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna

Jučer,14, prosinca, oko 9.50 sati, nepoznati je muškarac na mobitel nazvao 66-godišnju ženu iz Varaždina te je, predstavivši se kao djelatnik pošte, obavijestio da ju na pošti čeka paket i da dođe po njega.

Žena je ubrzo otišla na poštu gdje je saznala da paketa na njezino ime nema, dok je po povratku kući ustanovila je za vrijeme njenog odsustva došlo do provale. Nepoznati je počinitelj prilikom provale otvarao namještaj i porazbacao stvari u svim prostorijama te otuđio nakit.

Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela, izjavili su iz PU varaždinske.

Vezano uz navedeno, iz policije upozoravaju građane da ne nasjedaju na ovakve i slične pozive i ukoliko zaprime iste, a nisu naručivali pakete, prethodno provjere s dostavnim poduzećima te tako zaštite sebe i svoju imovinu.

VIDEO: Kakvo će biti vrijeme na dočeku vatrenih

Komentara 1

KR
KrešimirToromanović
23:47 20.12.2022.

Lukav kao da se je najeo luka. Sada ce on dobiti paket od suca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije