Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Summit unije i zapadnog Balkana

Poruka EU iz Tirane: Srbija mora uvesti sankcije Rusiji ako želi nastaviti put prema EU

07.12.2022.
u 06:00

Hrvatska podržava davanje statusa kandidata Bosni i Hercegovini, rekao je premijer Andrej Plenković u Tirani, a istu poruku imao je i slovenski premijer Robert Golob. Obojica najavljuju da će ustrajati na tome da se to dogodi sljedeći tjedan

Komentara 55

Avatar grbadeva
grbadeva
07:04 07.12.2022.

Pokušavam, pokušavam, ali nikako da shvatim srpsku politiku. Svi oni znaju da su Kosovo bez ikakve prisile napustili seobom prije parsto godina, i zauzeli neke druge prostore na sjeveru i zapadu. Protekom vremena sveli su se na manjinu od desetak posto, no i dalje inzistiraju da je napušteno njihovo, ali ne pada im na pamet pomisliti, a pogotovo ne reći da je ono što su seobom zauzeli možda nečije tuđe, nego je i to njihovo.

KO
koraknaprijed
07:33 07.12.2022.

Srbija nikada nece uci u EU sve dok Vucic i Vulin ih vode,oni dobro znaju da bi to bio za njih kraj i to nece dopustiti.

SS
Sol&Sol
08:13 07.12.2022.

Kosovo su okupirali Serbi 115 godina ako uzimas po tome onda Turska njih je okupirala cirka 500 godina. Nikad vecina tamo nisu bili i ako su doveli kolonizatore iz cjele SHS kralevine tri puta. I dan danas su manje odd 5% i pobjegnu od registracije pucanstva ko od kuge jer veoma malo je ostalo tamo. Zive u lazima i mitovima Srbi od kad postoje i sve one Crkve u Kosovo su prisvojeli od Albanaca orthodox i veru su uzeli od Dukle i Hrvatske. Kako moze bit Kosovo Srbsko kad u Ulpiani 10 KM od Prishtine je grob Albnskih kardinala Flor I Laur iz II vjeka kad Kralj Agron i Kraljica Teuta BC ratovali sa Rimskom carstvom. . A di su bili Srbi tada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?