Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Summit unije i zapadnog Balkana
Povratak na članak

Poruka EU iz Tirane: Srbija mora uvesti sankcije Rusiji ako želi nastaviti put prema EU

Hrvatska podržava davanje statusa kandidata Bosni i Hercegovini, rekao je premijer Andrej Plenković u Tirani, a istu poruku imao je i slovenski premijer Robert Golob. Obojica najavljuju da će ustrajati na tome da se to dogodi sljedeći tjedan

Komentari 55

Avatar grbadeva
grbadeva
07:04 07.12.2022.

Pokušavam, pokušavam, ali nikako da shvatim srpsku politiku. Svi oni znaju da su Kosovo bez ikakve prisile napustili seobom prije parsto godina, i zauzeli neke druge prostore na sjeveru i zapadu. Protekom vremena sveli su se na manjinu od desetak posto, no i dalje inzistiraju da je napušteno njihovo, ali ne pada im na pamet pomisliti, a pogotovo ne reći da je ono što su seobom zauzeli možda nečije tuđe, nego je i to njihovo.

VL
KO
koraknaprijed
07:33 07.12.2022.

Srbija nikada nece uci u EU sve dok Vucic i Vulin ih vode,oni dobro znaju da bi to bio za njih kraj i to nece dopustiti.

VL
Avatar El Indio
El Indio
07:53 07.12.2022.

Zasto Srbija ne ide u Euroazijski savez (EAS)? Bit ce blize Moskovljanima. Sta se tice EUa imaju naseg Milanovica i Madzara Orbana. Prvo neka se sa sanjima obracuna.

VL
SS
Sol&Sol
08:13 07.12.2022.

Kosovo su okupirali Serbi 115 godina ako uzimas po tome onda Turska njih je okupirala cirka 500 godina. Nikad vecina tamo nisu bili i ako su doveli kolonizatore iz cjele SHS kralevine tri puta. I dan danas su manje odd 5% i pobjegnu od registracije pucanstva ko od kuge jer veoma malo je ostalo tamo. Zive u lazima i mitovima Srbi od kad postoje i sve one Crkve u Kosovo su prisvojeli od Albanaca orthodox i veru su uzeli od Dukle i Hrvatske. Kako moze bit Kosovo Srbsko kad u Ulpiani 10 KM od Prishtine je grob Albnskih kardinala Flor I Laur iz II vjeka kad Kralj Agron i Kraljica Teuta BC ratovali sa Rimskom carstvom. . A di su bili Srbi tada.

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:32 07.12.2022.

Srbija završila na smetlištu Europe. Zasluženo !

VL
UJ
ujna
09:34 07.12.2022.

Ma riješi se to začas, vize za ulazak u EU pa da vidiš frke

VL
ZO
ZokiLozana
07:44 07.12.2022.

Ne boli svaka bolest sto ne znaci da niste bolesni 😂😂😂😂

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
07:14 07.12.2022.

Intervencija NATO saveza je uslijedila nakon napada na Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i srbijanske akcije paramilitarnih skupina na Kosovu. Kada su potvrđene satelitske snimke hladnjača koje iskrcavaju leševe dovezene sa Kosova i Metohije u području vojnog poligona kod Batajnicee donešena je odluka o vojnom djelovanju. Uz to, Srbija je izazivala i pobune u Crnoj Gori i Makedoniji, gdje je u Crnoj Gori smijenjeno legalno izabrano vodstvo i postavljeno od Srbije odabrano vodstvo koje se pridružilo napadu na Hrvatsku i uništavanju Dubrovnika. Tko je bio agresor je jasno i tužno u što se pod Miloševićem pretvorila Srbija. To je praktički trajalo sve dok srbijanski liječnici nisu ubili Miloševića kada su mu dali sredstvo za povišenje krvnog tlaka u zatvoru u Haagu, a Milošević je imao kliničkih problema s povišenim tlakom zbog pretilosti i nezdravog života.

VL
LE
Levanto
15:00 07.12.2022.

Bjelorusija isto neće da uvede sankcije.

VL
VI
vito100
13:16 07.12.2022.

Političari čine sve što je u njihovoj moći kako bi se pokrenuo III svjetski rat. Nije to slučajno. Razlog tome je što je ovakav financijski sustav došao do svog kraja, dugovi su pregolemi, i sada je potrebno ljudima dati opravdanje za sprovođenje bankrota država (za koji će okriviti rat). Globalna mafija vlada svijetom. Sve vlade svijeta su potčinjene i infiltrirane njihovim kadrom. Ucjena im je omiljeno sredstvo zastrašivanja. Svatko je ucjenjiv, a ako i nije onda im se može podmetnuti. Tako globalna mafija radi. To im je modus operandi. Tko izdaje novac taj vlada svijetom. Zato su se vodili svjetski ratovi . Zato se i danas ratuje. Uvijek je to bila borba za pravo kreiranja novca iz ničega. Današnji financijski sustav sa dolarom kao rezervnom svjetskom valutom je došao do svog kraja i sada se stvara novi digitalni financijski sustav. U tu svrhu koristit će energiju i hranu kao metodu ucjene. Sjetite se ovoga kada vas budu slali u rat!

VL
DI
Diesel
07:27 07.12.2022.

Ooooo,........Vucko i Vulin na aparatima, zabili im gol iz offside.

VL
ŠU
ŠumadinacKG
13:47 07.12.2022.

Ispali bi najveće budale kad bi Rusima uveli sankcije, sami sebi da pucamu u nogu da bi dobili apsolutno ništa, samo izgubili zarad tudjih pre svega Američkih interesa!

VL
DS
dstulic
10:49 07.12.2022.

I još mora priznati Kosovo. Kakvo licemjerje… a u isto vrijeme podržava se Kijev svim sredstvima jer ima pravo na teritorijalni integritet.

VL
Avatar Dragovit
Dragovit
09:15 07.12.2022.

Slika ... podsjeća me na proširenu grupu TNT-a.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
07:32 07.12.2022.

Misli na druge. Uvedi sankcije.

VL
MA
Matematika2
10:35 07.12.2022.

Apsolutno treba raditi na raspadu srbije jer je ona remetilacki faktor u Europi.Sada je to najbolje vrijeme jer kad rusije zaustavi i izgubi rat u Ukrajini sve ce prebaciti na teritorij Balkana samo da potkopava mir u Europi.Europske vlasti su naivne nadajuci da ce se srbija i rusija primiriti i demokratizirati ali se tesko varaju.Srbija je preko jugoslavije organizirala pljacke po svijetu i trgovinu drogom a to radi i danas.

VL
DU
Deleted user
11:28 07.12.2022.

te parole EUa su za stoku sitnog zuba. vec mjesecima EU i Srbija igraju tu komediju i blentava raja to ne kuzi. EU ko fol steze,Srbija obecava i to je to.Ukratko, ne desava se nista. Zasto? cilj je Srbiju ugurati u EU jer inace mogu reci pa-pa u nju upumpanom kapitalu. Srbija ce uci u EU i zajedno sa Orbanovom Madjarskom postati nocna mora za Europu jer time je omogucila ruskoj bandi(prezidente i njegova svita oligarha) daljnju devastaciju Europe,sto je stvarni cilj poglavice u Kremlju. osobno,smijesni su mi neki komentari ovdje koji kamenuju americki kapitalizam i revaju himne za Ruse,kao da se poglavica i oligarhi ne bogate na grbaci svijeta.

VL
Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
15:10 07.12.2022.

Srbi moraju pazit da Bugari nebudu trazili svoj grad,Belgrad. Ako cetnistvo polako ne prestane.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.