Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Qin Gang

Portret novog kineskog šefa diplomacije: Simbol sve agresivnije Kine je 'vučji ratnik'

09.03.2023.
u 23:18

U svom prvom pojavljivanju pred kineskom i svjetskom javnošću u novoj ulozi, Qin Gang je nedvosmisleno upozorio da su "sukob i konfrontacija" sa Sjedinjenim Državama neizbježni ako Washington ne promijeni kurs, oštro i iscrpno osuđujući politiku SAD-a prema Kini, što je zvučalo kao mješavina upozorenja i prijetnje

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Vrhovni Ukro Klaun
Vrhovni Ukro Klaun
00:48 10.03.2023.

"Količina kineskog oružja za Rusiju bit će ista kao količina američkog oružja za Tajvan" - kinesko Ministarstvo vanjskih poslova..." - He,he,he,he...

DU
Deleted user
15:33 10.03.2023.

Kina je agresivna ? A SAD su ovčice i male umiljate mace. U koliko to ratova izvan Kine Kina je sudjelovala, koliko vojnih udara i vojnih intervencija tamo gdje nam se vlast nije sviđala su napravili. Ništa i opet ništa,ništa, a SAD svako malo rade gluposti po svijetu i nikome ništa. Neću ići do Vijetnama samo ću ostati na Iraku, Libiji, Arapskom proljeću, ima toga još. Prema tome Kinezi su med i mlijeko, ali stali su uz Ruse.... to je problem, a što bi trebali stati uz ove smiješne SAD?

CM
Crni_moj
12:25 10.03.2023.

Ne kužim zašto bi Kina bila agresivna ako je još uvijek u svom dvorištu. Agresivni su oni koji izađu iz svog dvorišta i sole drugima pamet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije