Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I REDOVNE KLIJENTE

Poremećaj govora nije ga spriječio. Dječak (6) pokrenuo vlastiti biznis: 'Želim biti milijunaš'

Dječak (6) pokrenuo vlastiti posao
17.06.2020.
u 20:29

Svoj posao ne naplaćuje puno, a kaže kako želi biti milijunaš. Također, želi kupiti svojem ocu i ujaku garažu kako bi svi bili sretni i kako bi mogli raditi zajedno.

Dječak Alfie Bradley najmlađi je britanski 'poduzetnik'. Ima samo šest godina, a već se 'bacio' u posao održavanja vrtova. Dječak Alfie bori se s poremećajem govora, ali već ima niz klijenata i svakodnevno ulaže u svoj posao. 

Naime, u vrijeme karantene osmislio je način kako bi mogao pomoći drugima te je osnovao svoju tvrtku. Izradio je i svoju Facebook stranicu, a njegovi roditelji su ponosni na njega jer mu je s četiri godini dijagnosticiran poremećaj govora

Dječak Alfie već ima tri redovna klijenta. Njegovi roditelji kažu kako mu rad puno pomaže jer bolje čuje zvukove, ali i bolje izgovara riječi. Uz pomoć logopeda i raznih terapija počeo je sve više napredovati. Alfie ima i asistenta koji mu pomaže, ali ga njegov poremećaj nikada nije sprječavao da bude odlučan i uspješan

VIDEO: Mali dječak pokrenuo vlastiti posao

Dječak Alfie posao obavlja uz pomoć oca, a rade raznovrsne poslove. Nakon nekoliko odrađenih poslova, Alfie je pronašao i kupio i novu kosilicu za koju je zaradio od svojih klijenata. 

Svoj posao ne naplaćuje puno, a kaže kako želi biti milijunaš. Također, želi kupiti svojem ocu i ujaku garažu kako bi svi bili sretni i kako bi mogli raditi zajedno. 

- Samo želim da su svi na svijetu sretni, govori dječak Alfie, piše Daily Mail.

 

Ključne riječi

Komentara 3

TM
trade_mark
13:55 18.06.2020.

to našoj zlatnoj mladeži treba pokazati. ali šta njih briga, kupiće ćaća...

JU
JULIA
18:15 18.06.2020.

Nije on slucajno Hrvatskog Porijekla.??? Tamo pate svi da budu miljunasi.

AA
aabbcc
22:55 17.06.2020.

'Želim biti milijunaš'_ Neka mu je sretno a najbolje da zaposli migrante pa on u skolu a ovi neka mu rade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije