Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav je to smrad?

Popularna voditeljica u naručju držala psića pa se dogodila nezgoda koju nije očekivala

Susana Gimenez
Foto: Screenshot
1/2
22.11.2017.
u 10:20

Susana Gimenez u svojoj je televizijskoj emisiji reklamirala hranu za pse, ali joj se onda dogodila nezgoda kojoj se nije nadala

Najveća televizijska zvijezda u Argentini, 73-godišnja voditeljica Susana Gimenez našla se u poprilično neugodnoj situaciji usred svoje emisije tijekom gostovanja djevojke nogometaša  Sergia Aguera, pjevačice Karine Tejeda.

Ona je taman završila sa svojom izvedbom, a argentinska Oprah Winfrey u tom je trenutku u naručju držala psića. Reklamirala je pseću hranu, no onda se dogodila nezgoda koju nije očekivala.

Štene je obavilo veliku nuždu na njezinu majicu, no ona je prvo pomislila kako se pokakao samo u kutiju u kojoj je ranije bilo.

No, smrad je potom osjetila i na sebi, a u pomoć joj je odmah uskočila ekipa iza kamera koja joj je donijela maramice da se obriše.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije