Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doputovao iz 2021.

Mladić tvrdi da je vremenski putnik i otkriva što nas očekuje u budućnosti

vremenski putnik
Foto: Screenshot
1/2
19.11.2017.
u 13:54

Mladić po imenu Noah tvrdi, naime, kako dolazi iz 2021. godine, no ne smije puno otkrivati o budućnosti jer tako ugrožava vlastiti život

Žena vremenskog putnika jedan je od najljepših ljubavnih romana po kojem je snimljen i istoimeni film, no jeste li se ikada zapitali što ako ima istine u putovanju kroz vrijeme.

Mladić po imenu Noah tvrdi, naime, kako dolazi iz 2021. godine, no ne smije puno otkrivati o budućnosti jer tako ugrožava vlastiti život.

Međutim, otkrio je nekoliko stvari koje nas navodno očekuju u budućnosti. Kaže kako će Donald Trump ponovno biti izabran za predsjednika 2020. godine te da će umjetna inteligencija biti u punom zamahu i da će uređaji poput Googleovih naočala preuzeti sve.

– Nije mi namjera nikoga zavaravati. Moj je jedini cilj dokazati da putovanje kroz vrijeme postoji jer sam ja vremenski putnik – govori on u kameru, no lice mu je zamagljeno kako ga se ne bi moglo identificirati.

On je video poslao YouTube kanalu Paranormal Elite koji ga je objavio, a u kojem tvrdi kako je zapravo star 50 godina, no uzeo je lijek za pomlađivanje zbog kojega izgleda kao da mu je 25.

Mladić govori na engleskom jeziku američkim naglaskom i tvrdi kako se vratio 13. studenoga 2017. iz 2021. godine. Kaže i kako će putovanje kroz vrijeme u javnosti biti otkriveno 2028. godine.

– Zapravo živim u 2021. godini. To je vrijeme u kojem provodim najviše svoga života i kojemu pripadam – rekao je on.

Vremenski putnik otkriva i kako će električni automobili juriti i 965 kilometara na sat te savjetuje svima da novac ulažu u održive izvore energije.

Komentara 70

IS
isulj2
15:07 19.11.2017.

A vi iz VL. ste došli iz 1945.

DU
Deleted user
17:17 19.11.2017.

I ja dolazim iz budućnosti. Evo ja na primjer znam da će sutra točno u pola 8 na Goričkoj biti zastoj, da će vlak iz Splita imati zakašnjenje, da će Todorić poslati poruku preko twittera i da će Večernji objaviti neki novi kretenski članak poput ovoga...

Avatar Le-Freak
Le-Freak
15:02 19.11.2017.

Postoje vremenski putnici. Evo ja dolazim iz proslosti i mogu vam ispricati sve sto se desili prije mjesec dva tri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije