Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepoznajete li ga?

Pomozite policiji: Ovaj je razbojnik pištoljem opljačkao poštu!

pljačkaš Istra
PU istarska
09.08.2013.
u 12:47

Policija traga za "mlađim muškarcem, visine oko 185 cm, koji je na glavi imao kapu i sunčane naočale, a bio je odjeven u tamnu majicu dugih rukava, kraće tamne hlače i crne tenisice".

Istarska policija moli pomoć građana u traženju mladića koji je uz prijetnju pištoljem opljačkao poštu u mjestu Kaštelir.

Mladić je oko 14 sati ušao u poslovnicu pošte te je zaposlenici zaprijetio pištoljem i odnio novac te se uputio u nepoznatom smjeru.

Policija traga za "mlađim muškarcem, visine oko 185 cm, koji je na glavi imao kapu i sunčane naočale, a bio je odjeven u tamnu majicu dugih rukava, kraće tamne hlače i crne tenisice".

"Pozivamo sve građane koji prepoznaju muškarca s fotografije ili imaju korisna saznanja o ovom događaju da se jave na broj 192 ili u Policijsku postaju Poreč, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila istarska@policija.hr", priopćila je PU istarska koja je objavila i fotografiju pljačkaša.

>>Nožem prijetio u radnji za otkup zlata pa ukrao i – pribor za jelo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije