Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U SAD-U

Političko paktiranje Sare Palin i Donalda Trumpa

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
20.01.2016.
u 17:55

Zanimljivo je da je Palin u svome govoru napala i Obamu i demokrate, ali i vlastitu Republikansku stranku

Nakon što je predsjednički kandidat republikanaca Donald Trump 25 minuta govorio o tome koliko mu popularnost raste, predstavio je sljedećeg govornika kao “izuzetnu osobu”. Nakon toga na govornici se pojavila Sarah Palin koja mu je dala otvorenu podršku u nastojanjima da postane predsjednik i da Ameriku ponovno učini velikom.

Potpora bivše guvernerice Aljaske i bivše potpredsjedničke kandidatkinje za Trumpa je bitna zato što je ona do sada jedina iz Republikanske stranke koja je obnašala neku funkciju na koju je došla izborima, a koja mu je ujedno dala podršku. No zanimljivo je da je ona u svome govoru napala i Obamu i demokrate, ali i vlastitu Republikansku stranku.

>> Trump i primitivni konzervativizam mogli bi rastočiti republikance

>> Trump objavio prvi TV spot u kojem poziva na privremenu zabrana ulaska muslimana u SAD

Komentara 27

MA
..Marsijanac
05:25 21.01.2016.

Trump ce biti nas novi presjednik,svidjalo se to nekom ili ne.

ZI
zimerman
18:50 20.01.2016.

Svi republikanski kandidati su bolji od demokrata ,ukljucujuci I Trumpa koji se ne boji rec sta misli .

Avatar mason
mason
18:27 20.01.2016.

Dobra vijest jos jedan trumpov korak prema pobjedi.Kriminalcima se tresu gace od pomisli na trumpovu pibijedu koji ce pojacati policiju i dati im visa ovlastenja.Nece ih Husein jos dugo stititi i slati fbi da prati rad policije,niti ce Trump slati ekipu iz bijele kuce na sprovod kriminalcima.Go Trump make America great again.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije