Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibenik

Policija zaustavila dilera na A1 i našla gotovo tri kg marihuane u autu

Marihuana
PU Primorsko-goranska
28.10.2020.
u 09:51

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

U Odjelu kriminaliteta droga, Službe kriminalističke policije, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom osumnjičenim za neovlaštenu prodaju i promet drogama.

- Temeljem ranije prikupljenih saznanja, 26. listopada na autocesti A-1 oko 16,30 sati, blizu odmorišta Prokljan, zaustavljeno je osobno vozilo i osumnjičenik, a temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku, obavljena je pretraga vozila kojom prilikom je pronađeno i od njega oduzetoukupno 2853 grama bruto težine zelene biljne materije karakterističnog izgleda za drogu marihuanu.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske - istakao je Šime Pavić glasnogovornik šibenske policije. 

Komentara 1

JU
jurajuric120
10:04 28.10.2020.

tak mu i treba kad 3 kile nisu 3 kile.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije