Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAITI

Policija ustrijelila čovjeka jer je krao rižu

Previše bezakonja dodatno pogoršava situaciju na Haitiju
REUTERS
22.01.2010.
u 10:16

Svjedoci su ipak opovrgnuli policiju: tvrde da u vrijeme dok su oni pucali po ljudima nitko nije krao rižu nego su vrećice s tom hranom ispale iz kamiona na cestu.

Haitska policija ustrijelila je čovjeka koji je osumnjičen da je krao rižu u glavnom gradu Port-au-Princeu, a njegovo je tijelo ostavila da satima leži na pločniku. Majka ga je identificirala kao 20-godišnjeg Gentilea Cherieja. Njegov je prijatelj ranjen, a još je jedan čovjek u blizini ranjen zalutalim metkom.

Svjedoci su, međutim, kazali da u vrijeme dok je policija pucala, nitko ništa nije krao niti pljačkao.

Vlasnik obližnje prodavaonice smještene pokraj zračne luke u Port-au-Princeu kazao da je pet vrećica riže, zbog kojih je mladić ubijen, palo s kamiona i da su ih prolaznici pokupili s puta, a vozač kamiona odobrio im je da ih uzmu.

No, policija je to shvatila kao krađu i počela pucati na njih.

Treći čovjek pogođen je dok je čekao autobus, nakon što se prijavio za posao policajca.

Policija je objavila da nema naredbe da se puca i ubija i da se to zasigurno nije dogodilo u ovom slučaju.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar jura-100
jura-100
13:30 22.01.2010.

A stanovik Haitija je za vas vjerojatno - Hait ? A žena sa Haitija - Haita?

OB
-obrisani-
12:30 22.01.2010.

Pa gdje je onih 10 000 marinaca sto je poslano, nevide se na ulicama... Da, oni pucaju na sopstveni narod, dok im ameri okupiraju zemlju.....

GV
goran vrtaric
12:47 22.01.2010.

Policija ustrijelila covjeka jer je krao rizu, a u Hrvatskoj politicari popusili cunu lopovima koji su pokrali Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije