Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krađe u Slavonskom Brodu

Policija uhvatila serijske lopove: Krali po frizerskim salonima, pekarama, pokrali čak i vrtne kućice

Ilustracija
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
26.01.2024.
u 13:32

Slavonski Brod je nedavno potresao niz krađa, a policija je završila istragu nad dvije osobe za koje se sumnjiči za čak 14 takvih kaznenih djela.

Policija u Slavonskom Brodu nedavno je zaključila istragu protiv dvojice muškaraca, od kojih je jedan star 32, a drugi 18 godina, jer se sumnja da su počinili ukupno 14 krađa u tom području.

Na starijeg se sumnja da je provalio u raznorazne objekte - od pekarnica i frizerskih salona do automobila i prostorija nogometnog kluba, pa čak i u drvene vrtne kućice. Ove provale dogodile su se između kolovoza i prosinca prošle godine, tijekom kojih je 32-godišnjak navodno ukrao oko 110 boca pića te aku-trimer s baterijama.

Osim toga, sumnja se da je ukrao i električni romobil te novčanike s novcem i osobnim dokumentima na tržnici i parkiralištu, pri čemu je ukupno "zaradio" 150 eura, a oštetio troje ljudi. Jedan od ukradenih novčanika kasnije je vraćen vlasniku.

POVEZANI ČLANCI:

Mlađi osumnjičenik, 18-godišnjak, navodno je počinio šest krađa od od 10. siječnja do 24. siječnja. Uglavnom je krao iz sportskih svlačionica i odjeće, pri čemu je ukrao više od 1000 eura, a jednom je prilikom ukrao i lančić vrijednosti 50 eura.

Protiv oba osumnjičenika podnesena su posebna izvješća kao dopune kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, kako javlja Policijska uprava brodsko-posavska.

VIDEO Austrijskog monstruma Fritzla prebacuju u obični zatvor

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije