Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED - TONI IVANIŠEVIĆ

Policija temeljem dojave predsjednika rasturila trojku koja je provodila sovjetizaciju Hrvatske

Cetinje: Predsjednici Milo Đukanović i Zoran Milanović obratili se medijima nakon zajedničkog sastanka
Foto: SAVO PRELEVIC/PIXSELL
1/3
18.07.2020.
u 10:04

Otkad je izliječio karijes, Zoka rastura.

SUBOTA, 11.7.

Korona je definitivno opet s nama. Iako su brojke slične onima iz prvog vala kada su Plenki i Vili pobijedili koronu, sada nitko ne razmišlja o zabrani kretanja i sličnim simpatičnim mjerama, iako je vjerni narod oduševljeno dočekao novi val i jedva čeka vidjeti što su nam od sutra zabranili. Maske ili brnjice kako ih mnogi od milja zovu, ponovo su se vratile. Baš lijepo.

NEDJELJA, 12.7.

Hajduk pobijedio Dinamo u Zagrebu i to golovima nekog klinca za kojeg nitko nikada nije čuo. Reporteri s terena javljaju da je dom mladog dvostrukog strijelca Čuića pod opsadom i da je više menadžera pohrlilo tamo, nego je bilo gladatelja na Maksimiru. Na kraju će momak kraće ostati u Hajduku od predsjednika Brbića, koji je ponudio ostavku zbog ranijih veličanstvenih rezultata.

PONEDJELJAK, 13.7.

Novinari su blokirali centar grada. Na prilazima Gajevoj ulici tuče mladih reportera s policijom koja čuva prilaze Srpskom narodnom vijeću u kojem predsjedništvo SDSS-a ima konklavu. Svi gledaju u dimnjak na zgradi u Gajevoj, čekajući bijeli dim i odgovor na pitanje tko je novi potpredsjednik Vlade RH. Neredi su se smirili tek kada je Pupi s balkona, urbi et orbi, objavio ime Borisa Miloševića.

UTORAK, 14.7.

Bože, kako je dirljivo gledati te mlade, simpatične ljude kako puni ideala uzvikuju budalaštine. “Čiji je filozofski – filozofski je naš”, viču studenti Filozofskog fakulteta, sjedeći na ulazu i pokušavajući osujetiti novi performans simpatičnog rektora Borasa koji od njih i profesora bolje zna tko bi trebao biti njihov novi dekan. Viču klinci, a nemaju pojma da fakultet Borasov, a ne njihov.

SRIJEDA, 15.7.

Snažna ekspozija iz podruma na Trešnjevci izazvala je paniku diljem Zagreba. Kada se prašina slegnula, policija je javila da je eksplodirao nekakav paraznanstveni laboratorij. Priveden je M.B. (64), otprije poznat policiji, koji je, prije nego je odveden na psihijatrijsko promatranje procijedio da je u podrumu “pokušaval proizvesti žetončiće” i da ih je zadnji put proizveo 10. Ovaj put nije bilo sreće...

ČETVRTAK, 16.7.

Plenki se fino uredio, obrijao, ponio masku i Sukija i došao na sastanak s oporbom, a oni, bezobraznici jedni, nisu došli. Tužno je bilo gledati Plenkija i Sukija kako sjede s tortom na stolu, a na zabavi nema nikoga, tako da je igrokaz propao. Škoro je poručio da je on trebao sve organizirati, Most neće ako neće nitko, komunjare nisu došle jer su zločeste, a Čačić i Pupi nisu pozvani, jer su oni svoj dio kolača već dobili.

PETAK, 17.7.

Hrvatska policija, jutros je u Zagrebu razbila teroristička ćeliju i tako ostvarila veliki uspjeh u borbi protiv terorizma. Uhićena je teroristička trojka na čelu s izvjesnim Vilijem, koji s privedenima Capakom i Alemkom provodio sovjetizaciju Hrvatske. Policija je reagirala temeljem dojave predsjednika Zoke, koji je terorističku trojku optužio da provode sovjetizaciju Hrvatske! Otkad je izliječio karijes, Zoka rastura.

 

Komentara 48

Avatar borovanjiva
borovanjiva
11:39 18.07.2020.

I ovo bi trebalo, kao, biti šaljivo? Više gadljivo.

DI
Diesel
12:08 18.07.2020.

Ima li urednika?

PE
PetiElement
11:52 18.07.2020.

Duhovito ne, zanimljivo ne....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije