Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZAGREBU

Policija pronašla muškarca (39) koji je lani sa zračnom puškom s balkona pogodio dijete

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/2
26.03.2021.
u 17:50

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku

Nad muškaracem (39), koji je 11. ožujka prošle godine u Cenkovečkoj ulici u Zagrebu s balkona upucao iz zračne puške dijete u ruku, provedeno je kriminalističko istraživanje te je uhićen.


Sumnja se da je s balkona stana iz zračnog oružja ispalio najmanje jedan hitac u smjeru djeteta koje se u tom trenutku nalazilo na pješačkoj stazi te je tom prilikom hitac pogodio dijete u ruku. Liječnička je pomoć ozlijeđenom djetetu pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđeno, govori PU zagrebačka.


 
Iako sa skromnim početnim činjenicama, kroz daljnji su rad policajci su utvrdili o kome bi se moglo raditi, govore, a ta je sumnja potvrđena i nakon pretrage stana gdje je zračna puška i pronađena.  Uz zračnu pušku na adresi stanovanja u Cenovečkoj ulici pronađena je i optika, futrola te 31 komad streljiva.


 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Komentara 4

DU
Deleted user
22:18 26.03.2021.

gađao je garant vrane .. živit se neda od njih .. kote se ko vlast i uhljebi.. nedaju disat i odmorit mozak

LI
liliZG
18:21 29.03.2021.

trebalo im samo 382 dana da pronađu dotičnog...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije