Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvakidašnji događaj

Policija pronašla 40 ovaca u stanu u Nici

Šibenik: Ministarstvo najavljuje podizanje naknada za napad na stoku od zašti?enih životinja
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
28.06.2023.
u 08:19

Vlasti sumnjaju da su ovce trebale biti ilegalno zaklane prije Kurban-bajrama, muslimanskog blagdana prinošenja žrtve.

U gradu Nici na jugu Francuske otkriveno je 40 ovaca u socijalnom stanu koji je trebao biti prazan. Životinje su bile nagurane u stan od 50 četvornih metara obložen slamom, izvijestila je u utorak televizija France 3. Uhićena su dva muškarca u krvavim majicama.

Vlasti sumnjaju da su ovce trebale biti ilegalno zaklane prije Kurban-bajrama, muslimanskog blagdana prinošenja žrtve. Policija je u stanu naišla na već zaklanu ovcu, rekao je općinski dužnosnik Anthony Borré. Preostale ovce predane su uzgajivaču.

Kako bi spriječili bespravno korištenje praznog stana, stambena zajednica je postavila posebno osigurana vrata. Službenici kriminalističkog odjela naišli su na ovce u nedjelju tijekom akcije u stambenoj zgradi.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Svidio mu se! Grbavi kit pratio kajakaša

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije