Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA FLORIDI U SAD-u

Policija objavila snimku iz teretane: Muškarac pokušao uhvatiti ženu, ona uspjela pobjeći

Foto: HCSO/Twitter
1/2
17.02.2023.
u 09:30

Snimku nadzorne kamere objavio je šerifov ured okruga Hillsborough, a na njoj je prikazana Nashali Alma (24) koju je napao muškarac po imenu Xavier Thomas-Jones (25) u teretani u sklopu zgrade u kojoj stanuje

Floridska policija objavila je video dramatične scene u teretani, a u kojoj je jedan muškarac napao ženu. Snimku nadzorne kamere objavio je šerifov ured okruga Hillsborough, a na njoj je prikazana Nashali Alma (24) koju je napao muškarac po imenu Xavier Thomas-Jones (25) u teretani u sklopu zgrade u kojoj stanuje. 

Djevojka je muškarcu otvorila vrata teretane, a on joj je nekoliko trenutaka kasnije prišao i pokušao je zgrabiti. Čim joj je prišao žena ga je upitala što to radi. 

- Bježi od mene. Prestani me pokušavati dodirnuti! - rekla mu je ona te je krenula bježati od njega, no počeo ju je loviti po teretani. Žena je potom zamahnula šakama i telefonom prema njegovom licu dok ju je on pokušavao savladati.

Dok ga je pokušavala odmaknuti od sebe i istovremeno nazvati policiju, nasilni muškarac je odustao te je ona pobjegla u obližnji stan. Policija je Thomas-Jonesa privela u roku od 24 sata te je on zadržan u zatvoru bez mogućnosti jamčevine, a tereti ga se za seksualno nasilje, otmicu i druge zločine. 

VIDEO Policajci u Osijeku plesali protiv nasilja nad ženama i u obitelji 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
10:53 17.02.2023.

Neki bolesnik...... Ali je bome dobio po fruli, dobro ga je speglala. Taj je za ludnicu, a ne da hoda okolo.

FR
frane19
15:20 17.02.2023.

Bijeli rasisti napadaju žene.

OP
Ocvali pupoljak
12:01 17.02.2023.

Odmah mu nakačili i otmicu. Imace vremena jedno 15 godina razmisljati gdje je pogrijesio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije