Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE OSOBE POGINULE

Policija objavila kako je došlo do tragične nesreće kod Karlovca, samo jedna osoba bila je vezana

Karlovac
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/3
26.11.2023.
u 09:00

Na mjestu prometne nesreće 49-godišnji vozač smrtno je stradao a 49-godišnji suvozač naknadno je preminuo u zdravstvenoj ustanovi, te je utvrđeno da nisu koristili sigurnosni pojas, dok je 52-godišnja putnica teško ozlijeđena i koristila je sigurnosni pojas, navode.

Karlovačka policija objavila je detalje tragične nesreće u koja se dogodila u subotu nešto prije podne u mjestu Zagraj. Vozač vozila nije se držao denim rubom kolnika, već je skrenuo u lijevo i sletio u kanal, navode. Vozač (49) poginuo je na licu mjesta, dok je njegov suvozač naknadno preminuo od posljedica nesreće.

"Jučer oko 11.30 sati u mjestu Zagraj, općina Draganić dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalim osobama. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 49-godišnjak i kretao se naseljem Zagraj te se tom prilikom vozilom nije držao bliže desnom rubu kolnika već je skrenuo u lijevo, sišao na zemljanu površinu i nekontroliranim kretanjem udario u kanal oborinskih voda i betonski rub mostića. Nakon toga vozilo se prevrnulo i udarilo u betonski stup", navodi se u priopćenju.

Policija navodi kako je samo jedna osoba u automobilu koristila sigurnosni pojas.

Karlovac
1/3

"Na mjestu prometne nesreće 49-godišnji vozač smrtno je stradao a 49-godišnji suvozač naknadno je preminuo u zdravstvenoj ustanovi, te je utvrđeno da nisu koristili sigurnosni pojas, dok je 52-godišnja putnica teško ozlijeđena i koristila je sigurnosni pojas", stoji u priopćenju.

 Nadležnom državnom odvjetništvu slijedi izvješće.

VIDEO: Jedna osoba smrtno stradala kod Karlovca, policija objavila detalje nesreće

Ključne riječi

Komentara 8

SW
swisschocolat
10:54 26.11.2023.

Ja ne mogu shvatiti da netko ima 49 godina,a da do tada nije dosao do pameti.Najvjerovatnije da ce opet cesta biti kriva za ovu tesku nesrecu,a ne ovaj vozac Mi necemo da nas vezuju za Balkan,medutim u stvarnosti smo oni teski Balkanci.Ovakvi slucajevi to potvrduju

Avatar Thor
Thor
10:03 26.11.2023.

Hrvati su daleko najlošiji (agresivni, nepromišljeni i nekulturni) vozači u EU. Nigdje u EU nema toliko tzv.ležećih policijaca ili uspornika po glavi stanovnika kao u RH. Samo debilima moraš postavljat fizičku prepreku na cesti kako bi ovaj skinuo nogu s gasa.

Avatar barba_barba
barba_barba
13:07 26.11.2023.

Mislim da je krajnje vrijeme za sveobuhvatnu kampanju u trajanju od ca 6-12 mjeseci, a onda za delikvente slijede drakonske kazne, novčane, uzimanje vozačkih i zatvor. U zadnjih 8 dana je diljem Lijepe Naše bilo niz mrtvih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije