Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Policija objavila detalje strašne nesreće Međimurju u kojoj je poginuo bračni par

U sudaru automobila i teretnog vozila u Međimurju poginulo dvoje ljudi
Foto: Dario Horvat/PIXSELL
1/3
28.12.2019.
u 09:56

Na mjesto događaja izašle su ekipe hitne pomoći te utvrdile da su 61-godišnji vozač i 59-godišnja putnica iz njegovog vozila preminuli na mjestu nesreće.

Policija je objavila detalje nesreće u kojoj su jučer poginuli supružnici.

Na raskrižju državne ceste broj 20 i županijske ceste broj 2022, između Štefanca i Svetog Križa kod skretanja za Orehovicu, 61-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka dolaskom do ceste koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao je u raskrižje, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom. Zbog toga je u njegovo vozilo udario teretni automobil bjelovarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 25-godišnji vozač.

Nakon udara došlo je do zanošenja osobnog automobila, silaska izvan kolnika na travnatu površinu i kosinu te prevrtanja na krov. Prilikom udara dijelovi osobnog automobila odbačeni su u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka s kojim je kolnikom državne ceste upravljao 28-godišnjak.

Na mjesto događaja izašle su ekipe hitne pomoći te utvrdile da su 61-godišnji vozač i 59-godišnja putnica iz njegovog vozila preminuli na mjestu nesreće.

 

Komentara 3

IV
IvoDivo
15:58 28.12.2019.

To je jedno od najnepreglednijih i najopasnijih križanja, crna točka u Međimurju sa velikim prometom. Cijelo donje Međimurje koristi tu prometnicu, više od 60.000 ljudi. Drugovi komunjare na čelu sa posavcem dobro znaju tu opasnost i ništa nisu poduzeli aa ogroman sredstava troše na uljebljivanje svoje bagre i sumnjive projekte. Oni su glavni krivci za tu i brojne nesreće na tom i sličnim mjestima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije