Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon svađe

Policajac ubio suprugu pa presudio sebi: 'Čuli su se pucnjevi, vikao je o rastavi'

Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/10
22.10.2020.
u 10:14

Nakon verbalnog sukoba supružnika, 43-godišnjak je vatrenim oružjem usmrtio 37-godišnjakinju, a potom počinio samoubojstvo

Zagrebačka policija objavila je prve informacije u vezi sa slučajem u Susedgradu, gdje je u stanu pronađeno mrtvo tijelo dok je teško ozlijeđeni muškarac, koji je također pronađen, ubrzo preminuo.

– U srijedu oko 20.30 sati na području Susedgrada, Ulica Orešje, u stanu, nakon verbalnog sukoba supružnika, 43-godišnjak je vatrenim oružjem usmrtio 37-godišnjakinju, a potom počinio samoubojstvo. Očevid je uz stručnu pomoć Ekipe za očevide obavio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika. Tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb – priopćila je policija.

1/10

Policija je potvrdila kako je policijski službenik iz službenog vatrenog oružja oduzeo život svojoj supruzi, a potom i sebi. 

Susjedi su ispričali da su čuli nekoliko udaraca dok su gledali utakmicu, no nisu odmah registrirali to kao pucnjeve, pišu 24sata. Nekoliko minuta kasnije čuo se i glas muškarca koji je spominjao rastavu, a potom i još jedan pucanj.

Susjedi su još rekli kako se supružnici nikad nisu svađali.

– Ovo nam je veliki šok – rekli su. Drugi susjedi također su ispričali da su znali viđati obitelj u ulici, no nisu djelovali neskladno.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
10:29 22.10.2020.

aha: susjedi su rekli da se supružnici nisu nikad svađali!!..e onda ti susjedi su ili kretenoidi ili novinar lažno piše ...ja ne znam niti jedan par koji se nije nikad posvađao..ako se nisu posvađi onda ni nisu bili par!..ma laž do laži..na žalost puno je policajaca u RH napravilo zločine protiv žena..baš se ulica zove slično kao i onaj monstrum policajac koji je ubio ženu u sudnici,,onda onaj policajac u Sesvetama doma ubio ženu,pa zatim u Sisku..da li uopće idu ti ljudi na neka kontrolna psihijatrijska vještačenja prilično za vrijeme trajanja službe?

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
11:23 22.10.2020.

Tko stoji iza ovog teroristickog cina?

DM
drazen.muhvic
11:09 22.10.2020.

Svima bi bilo bolje da je prvo sebe ubio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije