Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUCNJAVA NA PEŠČENICI

Naoružan skočio pred zaštitara i zaprijetio mu, pronašli ga ranjenog u bolnici

Pokušaj pljačke vozila FINA-e
Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/11
23.07.2019.
u 11:07

U tijeku je policijski očevid, a više detalja bit će poznato nakon toga.

Iz policije su izvijestili o detaljima pokušaja razbojništva koji se dogodio jučer oko 20.30 na Peščenici, na Slavonskoj aveniji ispred trgovine. Pljačku su spriječili zaštitari, a policija je vrlo brzo imala jednog od njih pod nadzorom.

"Provedenim očevidom utvrđeno je da je u navedeno vrijeme ispred trgovine, prilikom pratnje novčanih sredstava iz objekta u kombi vozilo, jedan maskirani počinitelj s vatrenim oružjem u rukama dotrčao do zaštitara uz povike koji su nedvojbeno upućivali na motiv činjenja kaznenog djela razbojništva", priopćili su iz policije. Dodaju kako je zbog prijetnje vatrenim oružjem i očite namjere da počine zločin zaštitar iz službenog pištolja nekoliko puta pucao prema njemu.

"Počinitelj se nakon toga udaljio prema osobnom automobilu u kojem ga je čekao najvjerojatnije još jedan počinitelj te su se odvezli, odnosno pobjegli s mjesta događaja. Tijekom intenzivnog traganja policije za počiniteljima, zaprimljena je dojava iz liječničke ustanove o zaprimljenoj osobi ozlijeđenoj vatrenim oružjem. Teško ozlijeđeni muškarac liječnički je zbrinut te se dovodi u svezu s počinjenjem ovog kaznenog djela", stoji u priopćenju.

U tijeku je policijski očevid, a više će detalja biti poznato nakon toga.

Pokušaj pljačke vozila FINA-e
1/8
Ključne riječi

Komentara 7

ZI
_ziva_istina
12:06 23.07.2019.

Valjda su naucili svoju lekciju, prvo pucas pa onda pitas za junacko zdravlje.

KR
kruti27
11:27 23.07.2019.

teški profići, ihihi

Avatar opara1
opara1
14:29 23.07.2019.

Dobit če od Fine odlikovanje ,, zlatan dečko I Ferenc Lajoš ,, zadao im brige sada mu u zatvoru drže fige ,, đaba nemereš van.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije