Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Policajcima za ulaz u Hrvatsku ponudio 55 eura mita

mito
Arhiva VL
03.12.2009.
u 14:18

Dvadesetosmogodišnji makedonski državljanin ponudio je hrvatskim policajcima mito nakon čega je uhićen. Kod privedenoga su pronađena i 44 komada tableta Diazepam, za koje nije imao potrebnu liječničku dokumentaciju i koje su na popisu opojnih droga.

TOVARNIK – Policijski službenici su na ulasku u Hrvatsku na Međunarodnom željezničkom graničnom prijelazu Tovarnik priveli 28-godišnjega makedonskog državljanina koji im je ponudio mito od 55 eura.

Prema policijskom priopćenju policajci su prilikom kontrole utvrdili da privedeni ne udovoljava uvjetima ulaska u RH, koji im je, nakon što mu je to i priopćeno, u putovnicu stavio 55 eura kako bi mu dozvolili ulazak u zemlju.

Odmah potom makedonski državljanin uhićen je i priveden u prostorije policije pod sumnjom da je počinio kazneno djelo Davanje mita. Kod privedenoga su pronađena i 44 komada tableta Diazepam, za koje nije imao potrebnu liječničku dokumentaciju, a koje su na popisu opojnih droga, pa je i kazneno prijavljen zbog zloporabe opojnih droga.

Počinitelj je po završetku kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu priveden u Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Osijeku nakon čega mu je određeno 48-satno zadržavanje.

Komentara 5

KI
kiseljali
14:24 03.12.2009.

koja budaletina.. pa nisu naši murijaci KONOBARI..

M1
m1965
18:18 03.12.2009.

Mito bez nula??

OB
-obrisani-
15:21 03.12.2009.

cuo covjek da se i tako moze! Sam sam dozivio par puta pri ulasku u HR gdje sam imao neke legalne stvari sa sobom i sto sam im prijavio, pa su trazili od mene da im dam nesto za \"kavu\" , pa je u redu. Na sto ja nisam pristajao, pa su me drzali po sat vremena sastrane parkiranog, onako kao provjeravaju dokumente, nebili se predomislio pa ipak nesto dao za \"kavicu\". Ali kad vide da ne popustas puste te nakon nekoga vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije