Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGOR ZEČEVIĆ:

'Policajci u civilu rukama i nogama tukli su me na podu toaleta'

Igor Zečević
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/2
27.01.2014.
u 20:12

Jedan je pokazao značku i rekao da je policajac. Izbacivač mu je na to dobacio da bi trebao praviti red, a ne stvarati nered, rekao je Igor Zečević

Igor Zečević (23) iz Županje pamtit će izlazak s društvom u županjski diskoklub “Kum” prošlog vikenda kada su ga, kako tvrdi, u toaletu pretukla dvojica policajaca koja su bila u civilnoj odjeći i sa svojim društvom nešto slavila. Bilo je oko 2.30 sati kada se Igor uputio u toalet i tamo imao neugodan susret s policajcima.

– Ušao sam u WC i tu su bila trojica za koje sam poslije doznao da su policajci, jedna djevojka i još jedan momak. Kada sam htio ući u muški dio toaleta, jedan me od njih povukao van i nije mi dopuštao da uđem. Izlazeći, jedan od policajaca upitao me što hoću, a ja sam mu odgovorio da samo želim u WC i zašto oko toga pravi problem. Kada sam to rekao, jedan od policajaca šakom me udario u glavu, a drugi me udarajući gurnuo na pod pa su me obojica nastavila tući rukama i nogama.

Istog dana kod liječnika

Srećom, naišao je prijatelj koji mi je pomogao, ali su i njega počeli udarati. Tada je došao izbacivač, rastavio nas je i sve nas je istjerao van. Jedan od nasilnika tada je pokazao službenu značku i rekao da je policajac. Izbacivač mu je na to rekao da bi kao policajac trebao praviti red, a ne stvarati nered. Čuo sam da su dvojica od tih policajaca tukla i Marka Azapovića koji je nakon mjesec dana umro, vjerojatno od posljedica premlaćivanja, a požalio mi se i jedan Županjac koji tvrdi da su ga prije mjesec dana pretukli policajci u županjskoj policijskoj postaji – kaže Igor Zečević pokazujući liječničke nalaze koje na napravio u Županji i Vinkovcima istoga dana navečer.

Nema prijeloma, ali i danas osjeća vrtoglavicu, bolove u prsima i teško diše. Pokazuje i oderotinu na grudima koja ga podsjeća na 19. siječnja.

Ogorčen je i Igorov očuh Tihomir Andrić. U petak su podnijeli pritužbu i prijavu na ponašanje i postupanje županjskih policajaca.

Tomo Vištica, voditelj Kuma, bio je u klubu kada je izbila tučnjava i rastavljao je ratoborne goste.

- Upravo sam išao u toalet kada sam vidio nered i rastavljao goste koji su se tukli. Moji djelatnici su mi rekli da su se gosti potukli i da su policajci tukli tog momka i sve što sam znao rekao sam u izjavi policiji - rekao nam je kratko Vištica.

Još nisu dobili prijavu

Domagoj Džigumović, glasnogovornik policije, kaže da do ponedjeljka oko podneva nisu dobili nikakvu prijavu, ali postoji prijava protiv dviju osoba zbog napada na policajce iste te noći.

– Čim dobijemo prijavu, provjerit ćemo sve činjenice i okolnosti, a dio izvida već smo obavili kada smo na Facebooku doznali da se nešto dogodilo u toj diskoteci – kaže Džigumović.

Komentara 30

KA
Karizma
20:16 27.01.2014.

Sve siledžije komplekse liječe na drugima dok i sami ne dobiju po leđima, znao sam jednog takvog koji je iz čista mira klince lupao okolo. A kada toliko puta nekoga ostaviš bez zuba i s polomljenim rebrima - pitanje je vremena kada ćeš naići na nekoga tko neće zaboraviti, nego će zapamtiti. Kraj priče? Našli ga jednom skoro polumrtvog, s polomljenim rukama i nogama, rebrima i bez zuba. Trajalo je kojih godinu dana oporavak, no nakon toga ne mislim da je ikoga više takao. Na neke djeluju zakoni, a na neke sila..

UT
utrna
20:42 27.01.2014.

Policio cuo sam vise ti slucaja bas u Zupanji da policajac jedan ili dva su butalni da si mi tako sina pretuko ni Bog im nebi mogao pomoci za nered postoji pritvor i kazna novcana a ne izivljavanje.

KR
kresimirn
20:47 27.01.2014.

hoce li nas vrli ministar mupa dat izjavu : uslijed ulaska u prostorije wc-a navedena osoba se poskliznula i udarila prsnim kosem u (ne znam ni ja sto bi izmislio)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije