Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PRAVOM MJESTU - U PRAVOM TRENUTKU

Policajac sustigao kradljivca i vratio torbicu vlasnici

krađa torbice
Arhiv VL
26.09.2009.
u 12:14

Nakon što joj je drski kradljivac ukrao torbicu, 28-godišnjoj djevojci brzo ju je vratio - policajac, koji je bio u blizini i sustigao lopova.

Dvadesetosmogodišnjoj djevojci A. G. u petak je u jutarnjim satima s leđa prišao u Vukovarskoj ulici u Zagrebu, nepoznati počinitelj te joj istrgao torbicu.

Nakon ove drske krađe djevojka se uputila u obližnju benzinsku postaju gdje je zamolila djelatnike da pozovu policiju, što su oni i učinili.

No, prije no što je stigla policijska ophodnja, do nje je stigao muškarac, koji se predstavio kao policajac te joj vratio otuđenu torbicu. Rekao joj je da je sustigao kradljivca, nije se legitimirao, te je otišao.

U vraćenoj torbici ništa nije nedostajalo, na radost vlasnice koja je bila drsko zaskočena s leđa.

Ključne riječi

Komentara 4

AM
amonra278
12:24 26.09.2009.

novinar a nisi mogo pitat ili istražit kaj je bilo s pandurom koji je vrato torbicu ili kaj je bilo s lopovom?????Hebem i tebe i onog ko ti je dao diplomu ako je imas!!!!!!!!!!!

OB
-obrisani-
12:30 26.09.2009.

Aj šuti, čovjek je bio van službe ili spec. Svejedno je napravio jedno dobro djelo, TO JE BITNO. Lopina je najvjerojatnije dobila po pichki. Zar bi to trebalo ikoga zanimati možda?

MM
Mladen Miletić
20:29 26.09.2009.

Policajac sustigao kradljivca i vratio torbicu vlasnici, nevjerovatno to je zaista senzacija ili naivna lažna reklama za policiju..??? Nagovorio prijatelja da drpi torbu kada je vidio da nema osim 10 Kuna vratili da se potraga slegne oboje lopine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije