Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

Policajac na dužnosti opljačkao starca

Prometna policija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL Ilustracija
16.03.2018.
u 16:22

Hvala bogu da sam živ i zdrav, a nadam se i da će mi novac vratiti. I kako sad vjerovati predstavnicima države kad te besramno pokradu u vlastitom domu? - prenosi portal izjavu Mije G.

Policajac iz Koprivničko-križevačke županije osumnjičen je da je opljačkao 74-godišnjeg starca. Policija je izvijestila da je 38-godišnjak 13. ožujka u Ulici Dubovec u Koprivnici iz kuće 74-godišnjaka ukrao nekoliko tisuća kuna. U to je vrijeme bio na dužnosti. Odmah je udaljen je iz službe, a zbog sumnje da je počinio tešku krađu, podnesena je kaznena prijava. Mijo G. (74) je za portal podravski.hr ispričao da ga je pokrao koprivnički krim-policajac kojeg osobno poznaje.

Tvrdi da ga je 8. ožujka nazvala nepoznata žena koja se predstavila kao djelatnica banke i obavijestila ga da mora provjeriti novčanice koje drži kod kuće, te da će nekog poslati po novac. Starac je posumnjao na prijevaru, pa je pozvao policiju. U utorak je k njemu došao policajac u civilu, pokazao mu značku i zamolio ga da mu pokaže novac. Imao je u kući oko 50.000 kuna od prodaje zemlje u novčanicama od 500 kuna i nešto euta. Novac je ostavio na kuhinjskom stolu i otišao si obuti cipele, a kad se vratio, vidio je da dio novca nedostaje. Ponovno je nazvao policiju i prijavio krađu.

- Hvala bogu da sam živ i zdrav, a nadam se i da će mi novac vratiti. I kako sad vjerovati predstavnicima države kad te besramno pokradu u vlastitom domu? - prenosi portal izjavu Mije G.

Komentara 18

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
16:54 16.03.2018.

Šta uradiše ovi moji a rekli su mi neće više?

RI
rightside
18:31 16.03.2018.

sigurno neki sin oficira jna ili nekog pobjeglice iz 1991.. dajte mu ime objavite nek celo selo zna,,djubre pokvareno balavo,,sve bi on napravio da se ima za kladionicu,,smece jedno,, ai onaj ko te zaposlio u policiji,,

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
17:27 16.03.2018.

Samo ga je malo nije jako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije