Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIJAN I BEZ VOZAČKE

Pokušao pobjeći policiji, no nije uspio. Platit će 18 tisuća kuna

Šibenik: Akcija Roadpol - pojačan nadzor teretnih vozila i autobusa provodi se u cijeloj Europskoj uniji
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
02.03.2021.
u 13:00

Utvrđeno je da isti upravlja motornim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola (1,33 promila)

U ponedjeljak, 1. ožujka u 22.45 sati u Rešetarima službenici Policijske postaje Nova Gradiška pokušali su zaustaviti osobni automobil, riječkih registracijskih oznaka, na što se vozač oglušio te nastavio dalje s vožnjom. Već nakon nekoliko minuta, vozač je zaustavljen.

Kako se navodi u priopćenju PU brodsko-posavske, utvrđeno je da se radi o 24-godišnjaku s novogradiškog područja. Također je utvrđeno da isti upravlja motornim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola (1,33 promila).

Policijski službenici su 24-godišnjaka uz optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama u utorak u 10 sati predali u Općinski sud u Slavonskom Brodu, Stalna služba u Novoj Gradiški (Prekršajni odjel), gdje je proveden žurni prekršajni postupak. Mladić je proglašen krivim i kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 18 tisuća kuna.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije