Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometni prekršaj

Pogledajte u što je nepoznati umjetnik pretvorio ovog običnog zeca

Vis: Neobičan prometni znak opasnosti koji upozorava na skok zečeva na putu
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/4
13.08.2022.
u 15:36

Znak iz smjera Visa ostao je neoslikan.

Neki na odmoru vole spavati, drugi preferiraju biti prvi na plaži, a ima i onih koji tek kada se maknu iz svakodnovnog okruženja iskuse pravi nalet inspiracije. Jedan takav umjetnik odlučio je ostaviti svoj trag na otoku Visu.

Na cesti od Komiže do Visa stoji znak koji upozorava da zečevi na tom mjestu pretrčavaju prometnicu.

Neimenovani umjetnik odlučio je kako bi prolaznike bilo bolje upozoriti na neke druge aktivnosti kojima se zečevi bave, pa je na znak vidljiv iz smjera Komiže docrtao još jednog zeca.

07.08.2022..,Vis - Na cesti od Komize do Visa nepoznati se umjetnik poigrao s prometnim znakom upozorenja na kojem je nacrtan zec te upozorava na puno zeceva koji cesto pretrcavaju cestu. Umjetnik je docrtao jos jednog zeca na znak koji je vidljiv vozeci se iz Komize dok je onaj iz smjera Visa ostao neoslikan. Photo: Srecko Niketic/PIXSELL
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL, ilustracija

Znak iz smjera Visa ostao je neoslikan.

VIDEO: Znanstvenici su od svinjske kože napravili implantante koji ljudima vraćaju vid

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
15:39 13.08.2022.

Majstor genijalac! Bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije