Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEĆE TO NIGDJE'

Leti, leti knauf: Pogledajte scenu koju je snimio vozač na cesti u Zagrebu

Facebook/Prometne zgode i nezgode
13.08.2022.
u 09:23

Vozač koji je snimio cijelu scenu nalazio se u lijevoj traci, dok su profili za knauf u jednom trenutku krenuli padati s desne strane

Na Ljubljanskoj aveniji u zagrebačkom Jankomiru jučer je skoro došlo do tragedije zbog neopreznog vozača kamiona, a cijelu scenu snimio je i vozač svojom dash kamerom. 

Naime, Facebook stranica Prometne zgode i nezgode objavile su snimku trenutka kada su dugački profili za knauf krenuli frcati s kamiona na cestu, a velika je bila sreća što nitko nije nastradao. 

Vozač koji je snimio cijelu scenu nalazio se u lijevoj traci, dok su profili za knauf u jednom trenutku krenuli padati s desne strane. 

Iako je gotovo uzrokovao nesreću, čini se kako vozač kamiona nije bio ni svjestan što se dogodilo pa je nastavio voziti u istom smjeru. 

- Evo kako leti 'neće to nigdje' teret s vozila - napisali su sa Facebook stranice. 

>> VIDEO Stranac nasjeo na prijevaru: U Istri unajmio kuću za odmor pa se šokirao kad je stigao

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Moodleen
Moodleen
14:23 13.08.2022.

Ma da nam niste pojasnili kak bi mi znali da je desno desna traka, a lijevo lijeva. Puno vam fala.

IN
Ingmar
00:46 14.08.2022.

Vozač iz kojeg se snimalo umjesto da zaustavi kamion nastavio vožnju, nek ima materijala za youtube

FR
franjo
11:58 13.08.2022.

Ipak Balkan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije