Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE SE LOPOVI

Pogledajte snimku pljačke transportnog vozila s novcem u Berlinu: 'Bili su nemilosrdni'

19.02.2021.
u 16:04

Dvojica zaštitara su ozlijeđena i nalaze se u bolnici, a jedan od njih navodno je teže ozlijeđen.

Spektakularna pljačka ransportnog vozila s novcem odvila se danas ujutro na ulicama Berlina. Četvorica muškaraca odjeveni u uniformu smetlara s fantomkom na glavi su izletjeli iz Audija u trenutku kad su zaštitari punili bankomat Volksbanke s novcem. 

Napadači su pojurili prema zaštitarima kojima su priprijetili s oružjem i poprskali ih sa suzavcem. Iz transportnog vozila s novcem su prebacili su novac u svoje vozilo, a u ovom trenutku nije poznata ukradena količina novca.  

Prema jednoj od svjedokinja, vreću s novcem strpali su u prtljažnik Audija no vreća je bila toliko velika da se prtljažnik nije mogao do kraja zatvoriti. Ubrzo nakon toga su lopovi pobjegli u nepoznatom smjeru. 

VIDEO: Usred bijela dana opljačkali transportno vozilo s novcima u centru Berlina

Prema BILD-u, policija je utvrdila kako su registracijske tablice na Audiju ukradene ranije u Zehlendorfu. 

Policija je dobila dojavu o pljački u 10 sati ujutro. Dvojica zaštitara su ozlijeđena i nalaze se u bolnici, a jedan od njih navodno je teže ozlijeđen. 

- Način izvedbe pljačke je bio relativno organiziran. Lopovi su bili nemilosrdni kako bi došli do novca. Poslužili su se i nasiljem - kazao je policijski glasnogovornik. 

Policija je pronašla napušteni Audi koji odgovara opisu vozila kojim su se služili lopovi u Urbanstrasse u Kreuzberg. Isto tako, pronađen je još jedan Audi, no on je bio zapaljen. U ovom trenutku provjerava se ima li ijedan od ta dva vozila veze s pljačkom.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Franz_Ferdinand
Franz_Ferdinand
16:53 19.02.2021.

Nemilosrdno su priprijetili s oružjem i poprskali ih sa suzavcem. Zbilja nemilosrdno.

L8
L8qzlih4
09:22 21.02.2021.

Nemilosrdni.. Mislio sam da su pobili sve oko sebe.

PR
Pravednik69
18:30 19.02.2021.

Ak su pametni u Međugorju su

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije