Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalni izbori

Pogledajte kako se veselilo i tugovalo u stožerima

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
22.05.2017.
u 10:44

U izbornom stožeru HDZ-ova Drage Prgometa vladala je vrlo rezervirana atmosfera, a nije se moglo sakriti razočarenje zbog rezultata njihova kandidata u Zagrebu

Jučerašnja izborna noć nekima je na oči natjerala suze od veselja, a nekima od tuge... 

HDZ je na izborima za gradska vijeća osvojio većinu u 12 većih gradova, SDP u pet, IDS i Stranka rada i solidarnosti imaju većinu u po jednom gradskom vijeću, kao i dvije nezavisne liste. Osim toga, HDZ za sada ima 13 župana, a SDP tri

U skladu su s rezultatima i reakcije u izbornim stožerima.

U Velikoj Gorici HDZ je slavio ulazak svojeg kandidata Dražena Barišića u drugi krug izbora u velikom stilu.

Posebno je velika fešta bila u stožeru nezavisne Brune Esih, gdje je odmetnuta HDZ-ova desnija struja slavila gotovo dvostruko bolji rezultat od Plenkovićeva kandidata Drage Prgometa.

U stožeru Mrak-Taritaš bili su zadovoljni ulaskom njihove kandidatkinje u drugi krug.

– Drugi krug je potpuno nova utakmica – poručili su iz stožera.

U Dubrovniku se također slavilo, iako se ide u drugi krug.

U IDS-ovu stožeru bila je vrlo vatrena atmosfera, što nije ni čudno s obzirom na to da su ponovno ostvarili odličan rezultat na lokalnim izborima.

U izbornom stožeru MOST-a bili su zadovoljni ishodom izbora u Metkoviću iako njihova kandidatkinja nije uspjela potvrditi mandat već u prvom krugu.

U izbornom stožeru HDZ-ova Drage Prgometa vladala je vrlo rezervirana atmosfera, a nije se moglo sakriti razočarenje rezultatima njihova kandidata u Zagrebu.

1/66

 

 

Komentara 9

ZD
zdepar
10:54 22.05.2017.

izbori bi trebali biti češće, pa što košta da košta, ako je to način da klepetan zašuti, a malena zablista

Avatar kenj@c
kenj@c
11:03 22.05.2017.

zašto stavljate sliku taritaš na naslovnicu.pa ona je izgubila. a kako sdp prisvaja pobijede nezavisnih i hss-a to nema nigdje

MI
Mimizo
12:58 22.05.2017.

gdje je sdp nešto osvojio sam neka kaže ovako se hvali sa tuđim uspjesima jadno na šta je spala partija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije