Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlatni retriver

Pogledajte kako pas pomaže vlasnici da promijeni pelene bebi

pas Orca (1)
Screenshot Youtube
30.03.2013.
u 11:44

Cheryl Alexander koja radi kao učiteljica boluje od bolesti žičanog sustava koja se zove refleksna neurovaskularna distrofija zbog čega je u kolicima te joj je, kako kaže, zbog boli nekad nemoguće izvesti i jednostavne zadatke.

Pas Orca pomaže svojoj vlasnici koja je nedavno postala majka da promijeni pelene, prenosi Huffington post. Cheryl Alexander iz Engleske Orcu, zlatnog retrivera ima od 2003. godine. Kako navodi Mirror, Cheryl koja radi kao učiteljica boluje od bolesti žičanog sustava koja se zove refleksna neurovaskularna distrofija zbog čega je u kolicima te joj je, kako kaže, zbog boli nekad nemoguće izvesti i jednostavne zadatke.

Od kad je prije nekoliko mjeseci Cheryl postala majka Orca joj pomaže da promijeni pelene. Mijenja podloge, nosi maramice i nove pelene, a zatim pomaže u svlačenju bebe Lily i čak u smeće baca staru pelenu.

Pas koji ima 11 godina jedan je od rijetkih koji su završili obuku za ''psa mislioca''. 

>> Pas spasio život Juliji (3). Cijelu noć grijao smrznutu djevojčicu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije