Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEŠĆUTNOST

Poginule dvije osobe: Radnici HAC-a krali meso iz hladnjače koja se zaletjela u nadvožnjak

prometna nesreća, kamion, nesreća, policija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
03.11.2016.
u 23:29

Neki su priznali nedjelo, no neki su uspjeli izbjeći kamere i nisu im to uspjeli dokazati.

Stravična prometna nesreća na zagrebačkoj obilaznici bila je samo jedna u nizu sa smrtnim posljedicama.

Hladnjača s mesom je udarila u nadvožnjak i pukla po pola. Dok je jedan vozač ostao zarobljen u limu kabine, suvozač je ispao na cestu i poginuo na mjestu.

Taj prizor nije smetao nekim radnicima HAC-ONC-a koji su, čisteći cestu, uzeli i razne mesne proizvode iz smrskane hladnjače i s ceste.  

Fotografije s mjesta nesreće pokazuju da je riječ o manjim, već pakiranim komadima mesa i suhomesnatim proizvodima koji su prevoženi autocestom.     

Prema sugovornicima 24 sata, radnike je čak snimio njihov šef i sve prijavio unutarnjoj kontroli. Priča se brzo proširila tvrtkom, a naišla je uglavnom na zgražanje.

Neki su priznali nedjelo, no neki su uspjeli izbjeći kamere i nisu im to uspjeli dokazati. Kakve će biti sankcije znat će se nakon sjednice uprave koja će se održati u utorak.

>> Kamion se zabio u nadvožnjak, poginuli vozač i suvozač

Komentara 13

Avatar Beowolf
Beowolf
06:11 04.11.2016.

Što li tek rade oni hijerarhijski iznad njih ? Treba se zapitati jesu li im to stavili u opis poslova ? Trenutno zatečene, od vrha do dolje, sve rukovoditelje pročešljat temeljito.

TB
taras.buljba
04:24 04.11.2016.

Trebali su ppzvati i sorotinju pa da se sve lijepo pokupi i pojede a ne odveze u proteinku ovo je osiromasema i gladna zemlja.

RA
Rangostar
02:21 04.11.2016.

Treba objavit njihova imena i adrese pa da se ode na roštilj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije