Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE POŠTUJU PRAVILA

Podaci zanimljive analize: Vozači jedne marke vozila imaju najviše prekršajnih bodova

automobili
Patrik Macek/PIXSELL
24.12.2021.
u 13:10

Gotovo jedanaest posto vlasnika Porschea navodi da imaju prekršajne bodove kada potpisuju novi ugovor o osiguranju

U ugovoru o osiguranju motornih vozila, vozači moraju navesti broj prekršajnih bodova. Upravo prema takvim ugovorima sklopljenih putem web stranica, brokerski portal Check24 izračunao je koji vozači imaju najviše prekršajnih bodova.

Na prvom su se mjestu, s najviše prekršajnih bodova, pronašli vozači Porschea, a slijede ih vozači uglavnom premium marki.

Gotovo jedanaest posto vlasnika Porschea navodi da imaju prekršajne bodove kada potpisuju novi ugovor o osiguranju. Kod Jaguara je to 9,6 posto, kod Audija, BMW-a i Land Rovera po osam posto, prenosi Poslovni dnevnik

VIDEO Mnoge zemlje uvode nove mjere i zatvaranja: Omikron se širi nevjerojatno brzo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije