Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilje

Pod utjecajem alkohola Puljanin napao dvojicu policajaca

\'policija1_Pixsell_Crn_09031\'
Pixsell
27.06.2011.
u 14:32

Nakon što ga je policijski službenik uputio da gubitak novčanika može prijaviti u prostorijama policijske postaje, 24-godišnjak je udario policajaca rukom u nos te krenuo prema njemu kako bi ga ponovno udario.

Rovinjska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdila osnovanu sumnju da je 24-godišnjak iz Pule počinio kazneno djelo napada na službenu osobu.

Naime, u nedjelju na raskrižju ulica Luja Adamovića i Stjepana Radića trojica policijskih službenika Policijske postaje Rovinj obavljala su poslove kontrole vozila i vozača. U trenutku kada su se dvojica policajaca nalazila u službenom vozilu radi utvrđivanja identiteta vozača zaustavljene Toyote Corolla, trećem policijskom službeniku, 31-godišnjaku iz Rovinja, koji je službu obavljao u civilnom odijelu s istaknutom značkom, prišao je 24-godišnji Puljanin i upitao može li ga prevesti do Pule, a potom i da želi prijaviti gubitak novčanika.

Nakon što ga je policijski službenik uputio da gubitak novčanika može prijaviti u prostorijama policijske postaje, 24-godišnjak je udario policajaca rukom u nos te krenuo prema njemu kako bi ga ponovno udario. Ozlijeđenom kolegi u pomoć su odmah priskočila dvojica policijskih službenika, koji su utvrđivali identitet zaustavljenog vozača te su prisilno 24-godišnjeg Puljanina priveli u policijsku postaju.

Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je da je Puljanin bio pod utjecajem alkohola (1,42 g/kg), a liječničkim pregledom da su i 24-godišnjak i 31-godišnji policajac lakše ozlijeđeni.

Ključne riječi

Komentara 1

TO
Toni50
10:55 28.06.2011.

U trenutku kada su se dvojica policajaca u civilu nalazila u službenom civilnom vozilu radi utvrđivanja identiteta vozača zaustavljene Toyote Corolla, trećem policijskom službeniku, 31-godišnjaku iz Rovinja, koji je službu obavljao isto tako u civilnom odijelu s navodno prema njihovimm tvrdnjama istaknutom značkom.. Šta je tu bilo tu se nezna točno kako i šta onaj tko pozna policiju svjestan je toga da njihove izjave nikada u principu isključivo nikada ne odgovaraju reralnome događaju ; naročito kada se radi o sukobu.... Slična stvar sa svima u uniformi nikad neznaš dali je heroj ili zločinac i sve ovisi koja strana priča svoju istinu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije