Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilje
Povratak na članak

Pod utjecajem alkohola Puljanin napao dvojicu policajaca

Nakon što ga je policijski službenik uputio da gubitak novčanika može prijaviti u prostorijama policijske postaje, 24-godišnjak je udario policajaca rukom u nos te krenuo prema njemu kako bi ga ponovno udario.

Komentari 1

TO
Toni50
10:55 28.06.2011.

U trenutku kada su se dvojica policajaca u civilu nalazila u službenom civilnom vozilu radi utvrđivanja identiteta vozača zaustavljene Toyote Corolla, trećem policijskom službeniku, 31-godišnjaku iz Rovinja, koji je službu obavljao isto tako u civilnom odijelu s navodno prema njihovimm tvrdnjama istaknutom značkom.. Šta je tu bilo tu se nezna točno kako i šta onaj tko pozna policiju svjestan je toga da njihove izjave nikada u principu isključivo nikada ne odgovaraju reralnome događaju ; naročito kada se radi o sukobu.... Slična stvar sa svima u uniformi nikad neznaš dali je heroj ili zločinac i sve ovisi koja strana priča svoju istinu !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.