Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rješavali obiteljske probleme

Pobjegli iz zatvora i ostavili poruku 'da će se vratiti čim prije', uhićeni su nakon dva tjedna

Ilustracija
Foto: Getty Images
20.06.2020.
u 08:44

Objasnili su da su im djeca u opasnosti, vjerojatno zbog preprodaje droge te da ih njih dvojica moraju zaštititi

Dvojica zatvorenika, koja su prije dva tjedna pobjegla iz zatvora u Rimu i ostavila poruku da će se vratiti čim riješe obiteljske probleme, uhićena su, objavilo je ministarstvo pravosuđa.

"Davad ZukanovićLil Ahmetović, pobjegli su 3. lipnja iz zatvora Rebibbia, a uhvaćeni su u području Pise", u Toskani, objavilo je ministarstvo. 

Dvojica rođaka, Roma, ostavila su pismo u kojem su zatvorskim vlastima objasnila da moraju riješiti obiteljske probleme, piše list La Repubblica.

Objasnili su da su im djeca u opasnosti, vjerojatno zbog preprodaje droge te da ih njih dvojica moraju zaštititi.

Rođaci su osuđeni za utaju i prevaru, a iz zatvora su trebali biti pušteni 2029. godine, no u svojem pismu čuvarima obećali su "da će se vratiti čim prije moguće".

Ključne riječi

Komentara 4

ZE
Zambija export-import
08:53 20.06.2020.

Već sam mislio da je opet neki članak o hadezeovcima.

SO
Sotona
13:17 20.06.2020.

Pobjegli iz zatvora i ostavili poruku 'da će se vratiti čim prije',, Mnogi vjeruju da su Romi nepošteni i da lažu kao da se bave politikom kao da se sa njima druže. A vidimo ovdje da su ljudi sa problemimaa i tko kaže da ne bi održali riječ ? Tko misli da je ta poruka u stvari samo politika ?

Avatar fuzzy
fuzzy
11:58 20.06.2020.

Najprije sam mislio da se radi o Ciganima (predrasude, predrasude...), a tek onda sam shvatio da je ovdje riječ o navijačima Rome. Bilo kako bilo, kakva je ovo vijest i koga ovo uopće zanima? Kakve su to 'novine'?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije