Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pijani dvojac

Po Solinu razbijali kafiće i vrijeđali policajce

alkohol
Dragutin Šantoši
09.05.2011.
u 13:02

I Branimir i Ivan bili su dobrano pijani. Branimiru je izmjereno 1,68 promila alkohola u krvi, a Ivanu 1,82 promila.

Solinska policija privela je 19-godišnjeg Branimira S. i 25-godišnjeg Ivana M. koji su jučer ujutro najprije razbijali inventar caffe bara "Prada" , a kad su došli policajci, 19-godišnjak je vrijeđao jednog od njih. Pokušali su ga vezati, no u pomoć mu je pritekao 25-godišnjak koji je odgurnuo policajca i obojica su uspjela pobjeći. No Ivana M. odmah su uhvatili, dok je Branimir S. pobjegao. Samo četrdesetak minuta kasnije našli su ga ispred kafića "Da, da, da" gdje je nastavio prijetiti i vrijeđati policajca. Uhitili su ga.

I Branimir i Ivan bili su dobrano pijani. Branimiru je izmjereno 1,68 promila alkohola u krvi, a Ivanu 1,82 promila.

Devetnaestogodišnjak je sam nakon toga zatražio liječničku pomoć, ali je i u bolnici nastavio vrijeđati policajca. Utvrđene su mu samo lakše ozljede.

Obojica "nalivenih" odvedeni su u policijsku postaju na triježnjenje nakon čega će ih policija kriminalistički obraditi. Zaradili su optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira, a Branimir S. i zbog vrijeđanja službene osobe. Inače, otprije je poznat policiji po krađama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije