Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaoštravanje kampanje
Povratak na članak

Plenković: To je licemjerstvo, to je bit Jandrokovićeve poruke Raspudiću

Nisam primijetio da je ovaj zadnji gospodin štedio bilo koga kada je pisao, pa neće zaplakati prvi dan kada dobije odgovor, kazao je Plenković

Komentari 68

Avatar Svarog
Svarog
11:53 25.05.2020.

Nije li Jandroković inače veliki demokršćanin glasao za istanbulsku konvenciju? Problem je Jandrokivića i Plenkovića to što postoje brojni ljudi koji itekako prate koliko ovi žive načela demokršćanske demokracije i što su svi njihovi postupci oprečni tim načelima. A Plenki je premijer vlade koja je doživjela najveći broj afera i smjena ministara u povijesti demokracije ove zemlje i uz sve to i očigledno izigravanja volje građana. Raspudiću oni u moralnom smislu nisu ni do peta.

VL
LE
LexRex
11:51 25.05.2020.

Moj omiljeni politicar g. Jandrokovic, takozvani suncokret

VL
UD
Udbaš
12:05 25.05.2020.

Manje će Raspudićevu djecu biti sram što im je otac Nino (od obje majke), nego plenkijevu i njonjinu. Izgleda da od jučer pola hdz-a, zajedno s macanom optrčava boravak ko prof. Baltazar, a sve čega se mogu dosjetiti je njonjo već ispucao. Ako macan išta vrijedi ko komunikolog, onda će njonjo dobit jezikovu juhicu. Sve što su Raspudiću imali nabiti na nos, njonjo je potrošii na sanaciju svoga ega. Mislim da bi mu čak i Puhovski rekao da je isti šogor.

VL
Avatar Caroline
Caroline
11:55 25.05.2020.

U HDZ-u više preziru muškarce koji vole žene od onih koji ih mlate...

VL
ST
stefj
12:31 25.05.2020.

Raspudić, ako uđe u sabor, sigurno će pridonijeti konstruktivnoj raspravi. Što se tiče gospodarstva, on se niti ne miješa previše u to, njemu je bitna demokracija i demokratski procesi, a sviđa mi se što je jako dobro detektirao osnovni problem kod nas, to je prevelika umiješanost države u sve... Tu gdje je birokracija toliko jaka i sveprisutna, onda korupcija prevladava i države treba biti što manje, to bi automatski smanjilo korupciju... Inače je Raspudić malo tvrd na nekim svjetonazorskim pitanjima, no u usporedbi s Plenkovićem ima liberalne poglede, naročito na gospodarstvo. Plenković je otišao poprilično lijevo i bori se za isto biračko tijelo kao i SDP... Raspudić s Mostom, kao i Škoro, love biračko tijelo koje je Plenković s gnušanjem odbacio. A to je sve od centra desno...

VL
Avatar Dipsy
Dipsy
11:42 25.05.2020.

U današnje vrijeme si svatko umisli kako može biti političar...Raspudićev nastup u NU2 je blago reći bio sramotan. Jandrokoviću svaka čast na istupu!

VL
TU
tulipani
11:50 25.05.2020.

ono kad čovjek čiji kolege i kolegice prebijaju žene da im pukne slezena(onaj iz omiša),pokušavaju supruge pogaziti autom (tomašević)vodaju ,,cure,, koje im mogu biti kćeri (andrija mikulić,zlatko mateša), odu na oplodnju ko junice(janice kostelić), navaljaju žena i i djece da ni sami ne znaju(goran pauk)- nekome spočitava razvod.o temporao mores što bi rekli latini. je lito sve što može hdz ponuditi......priču o razvodu... ja nigdje i nikada ninu nisam čuo da se busa u prsa,liže oltare i tvrdi da je veliki katolik.za razliku od dubravke šujice koja izjavljuje da nema kršćanskije i patriotskije stranke od hdz-a. Mi smo u EPP-u – to su naše vrijednosti, demokršćanstvo i narodnjaštvo. Nitko ne može biti veći Hrvat ili Hrvatica od mene danas niti mojih kolega na listi. Svi smo mi Hrvati i kršćani. Vjerujem da su na našoj listi svi kršćani, katolici”, rekla je Šuica. ta nema većih farizeja i licemjera od hdz-ovaca i popova koji vam vode kampanju.amo ste svu svoju rodbinu uhljebili u državne službe a sad kad je sve pokaradeno kao model života propagirate ,,povratak na djedovinu i život od svog rada,,...pa dajte gospodo,vratite se na svoju djedovinu i živite od svog rada.šta ste se svezali državnih službi..... je li plenković konačno otkrio da će listu u 9 izbornoj jedinici nositi budo lončar a da će stožer biti u antifašističkom srbu

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
12:33 25.05.2020.

A imali njegova jedna zena sve troje djece s njim????

VL
Avatar Zarko_Oremovic
Zarko_Oremovic
11:42 25.05.2020.

Ne razumijem zasto bi se netko trebao osjecati uvrijeđeno, sto je trazi to je dobio. Komentar Jandrokovica je sasvim opravdan.

VL
DU
Deleted user
12:09 25.05.2020.

Imamo bivseg predsjednika HDZ-a,,,zena mu uhicena i to druga,,,a on ono Katolik,,Domoljub,,,Posten,,,ma sta sve ne.........Pa smo imali onog HDZ-ovca koji nije htjeo priznat dijete.......Pa onda onaj sto tuce zenu.........I onda se Jandrokovic nasao rugat Nini............Pa mislim...............

VL
MA
MateBobanheroj
14:17 25.05.2020.

Ajde dosta o Plenkoviću i Jandrokoviću. Ajmo malo o Bujancu, kojeg Nino također nije štedio. Bujanac je "velikobošnjački apologet", reče Nino. To je izjava koju treba ozbiljno shvatiti. Nino je pametan i pronicljiv čovjek, zna o čemu govori. Pogledajte likk i djelo notornog Ive Banca i sve će vam biti jasno. Ako ste razumni ljudi, jasno.

VL
DU
Deleted user
13:27 25.05.2020.

Karteli i funkcioniraju na način da jedni drugima drže lojtre.

VL
Avatar oficir
oficir
13:31 25.05.2020.

"reci bobu bob a popu pop", potopi ga Jandroković!

VL
DU
Deleted user
21:05 25.05.2020.

Na vrlo banalno i jednostavno pitanje je li mu Feral isplatio honorar, nije se kao mogao sjetiti. Prvo je negirao da je ikada išta od njih dobio. Na kraju se ispostavilo da je za njih napisao nekoliko članaka. Na sitnim stvarima je ulovljen u laži. Što bi bilo da postane ozbiljan političar?

VL
DU
Deleted user
13:44 25.05.2020.

Raspudić po svakome... osim po zemljacima. Intelektualac rodjackog usmjerenja. Bandica je opleo jedan jedini put, i to kad se ovaj drznuo u stjecanje počasnog doktorata. E to je Nini zasmetalo jer di ćeš prečicom do mog statusa. Sav lopovluk, nakradna zapošljavanja amidža i daidža, fontane... sve je to Nini prošlo ispod radara. Zato jer je Pošten, ko i partijski mu pajdaši iz Mosta :-)

VL
Avatar oficir
oficir
13:42 25.05.2020.

""Ja neću udarati ispod pojasa" , reče Nino .... i ostade živ!

VL
DD
duda.dudica
11:45 25.05.2020.

Nino licemjer. U sat vremena koliko je trajala emisija se uspio nepovratno potkopati. Baš lijep početak "političke karijere"

VL
KA
karlodrago
08:54 26.05.2020.

Raspudić kao i svi Mostovci su puni sujete i mržnje prema onome tko je pametniji od njih.Nije daleko ni Škoro i tako oni kao veliki desničari pomažu najprije Milanoviću pa i SDP-U.

VL
Avatar MK3
MK3
14:18 25.05.2020.

Neznam ko od koga budalu pravi, Macan od njega ili on od nas...

VL
LL
lijepa_li si
17:09 25.05.2020.

andrej stalno "plače" što mu zoka majku spomene i mislim da je to bilo zbilja nisko. zašto andrej brani jandrokovica kad ovaj spominje ženu i djecu.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.