Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaoštravanje kampanje

Plenković: To je licemjerstvo, to je bit Jandrokovićeve poruke Raspudiću

Zagreb: Premijer Andrej Plenković komentirao raspuštanje Sabora
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
25.05.2020.
u 11:38

Nisam primijetio da je ovaj zadnji gospodin štedio bilo koga kada je pisao, pa neće zaplakati prvi dan kada dobije odgovor, kazao je Plenković

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas je u Zadru gdje sudjeluje na uručenju ugovora važnih za grad.Na pitanje o upozorenju ekonomista o investicijama koje bi se trebale nastaviti, premijer je rekao da ulaganja ne staju.

"Ne staju europski projekti, to je važna poluga javnih ulaganja. S te strane ćemo učiniti da ta poluga funkcionira. Tu je i uloga javnih poduzeća da naprave uštede tamo gdje nema ulaganja. Mjere otpuštanja su došle u pravom trenutku, imali smo za vikend jednog zaraženog. Sada smo u fazi da reaktiviramo gospodarstvo", kazao je premijer Andrej Plenković.

"Ništa što se tiče osoba s invaliditetom, neće biti uskraćeno. Ta teza ne stoji. Sredstva nisu oduzeta", dodao je premijer.

Kako se lagano zahuktava predizborna kampanja koja je krenula i s teškim riječima, novinare je zanimalo što on misli o odgovoru Gordana Jandrokovića Nini Raspudiću gdje se dotakao obiteljskih odnosa.

"Nisam primijetio da je ovaj zadnji gospodin štedio bilo koga kada je pisao, pa neće zaplakati prvi dan kada dobije neki odgovor. A pročitajte što je on pisao o meni i Jandrokoviću. Kad to vidite, onda ćete znati o čemu govorim. To je licemjerstvo. To je bit njegove poruke, mislim Jandrokovićeve", kazao je.

Podsjetimo, tijekom svojeg gostovanja u HRT-ovoj emisiji 'Nedjeljom u 2' filozof i književnikl Nino Raspudić otkrio je kako se pridružuje Mostu i kako ne zna na kojoj će izbornoj jedinici biti jer lovi  - Gordana Jandrokovića. Na to je reagirao Jandroković na svojem Facebook profilu. 

"Nisam gledao. Bio sam kod kćeri na ručku. Naime, imam troje djece... s istom ženom" - naveo je u statusu Jandroković.

 

Komentara 68

Avatar Svarog
Svarog
11:53 25.05.2020.

Nije li Jandroković inače veliki demokršćanin glasao za istanbulsku konvenciju? Problem je Jandrokivića i Plenkovića to što postoje brojni ljudi koji itekako prate koliko ovi žive načela demokršćanske demokracije i što su svi njihovi postupci oprečni tim načelima. A Plenki je premijer vlade koja je doživjela najveći broj afera i smjena ministara u povijesti demokracije ove zemlje i uz sve to i očigledno izigravanja volje građana. Raspudiću oni u moralnom smislu nisu ni do peta.

LE
LexRex
11:51 25.05.2020.

Moj omiljeni politicar g. Jandrokovic, takozvani suncokret

UD
Udbaš
12:05 25.05.2020.

Manje će Raspudićevu djecu biti sram što im je otac Nino (od obje majke), nego plenkijevu i njonjinu. Izgleda da od jučer pola hdz-a, zajedno s macanom optrčava boravak ko prof. Baltazar, a sve čega se mogu dosjetiti je njonjo već ispucao. Ako macan išta vrijedi ko komunikolog, onda će njonjo dobit jezikovu juhicu. Sve što su Raspudiću imali nabiti na nos, njonjo je potrošii na sanaciju svoga ega. Mislim da bi mu čak i Puhovski rekao da je isti šogor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije