Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONOSIMO POPIS KAKO RADE

Planirate u kupovinu za blagdan Sveta tri kralja? Trgovine i trgovački centri prilagodili su radno vrijeme

Ilustracija
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/3
06.01.2023.
u 08:45

Arena Centar danas radi redovnim radnim vremenom, a trgovine u Portanovi u Osijeku ne rade

Brojne trgovine i trgovački centri prilagodili su radno vrijeme za blagdan Sveta tri kralja koji se danas obilježava. Ako planirate danas u kupovinu, provjerite popis njihovog radnog vremena kojeg donosimo u nastavku. 

Lidl

Lidlove poslovnice danas rade po prilagođenom radnom vremenu, do 14, 16, 18 ili 20 sati. Detaljan popis po poslovnicama možete pronaći OVDJE

Kaufland

Radno vrijeme Kauflanda razlikuje se od poslovnice do poslovnice, a detaljne informacije pronađite OVDJE, pretragom na "Promijeni poslovnicu". 

Konzum

Neke su poslovnice Konzuma danas zatvorene, dok neke rade skraćeno. Svoju možete pronaći OVDJE

Spar i Interspar

Interspar hipermarketi rade prema redovnom radnom vremenu, od 7 do 21 sat. Izuzetak su Interspar hipermarket u Koprivnici i Slavonskom Brodu koji će biti otvoreni od 8 do 18 sati, dok će u osječkom shopping centru Portanova Interspar hipermarket biti zatvoren.

Spar supermarketi u cijeloj Hrvatskoj radit će od 8 do 14 h. Iznimka su Spar supermarket Martinkovac u Rijeci i Spar supermarket u Supernova centru u Zadru koji će raditi od 8 do 21 sat. Spar supermarketi na zagrebačkom Tuškancu i u Poreču na blagdan Sveta tri kralja neće raditi.

Arena Centar

Arena Centar danas radi redovnim radnim vremenom.

Avenue Mall

Trgovine u Avenue Mallu danas rade do 21 sat. Iznimke su poslovnice Hrvatske pošte, Fine i OTP Banke koje ne rade. 

City Center one

City Center one West, City Center one East i City Center one Split rade do 21 sat.

Portanova

Trgovine u Portanovi u Osijeku ne rade, a sadržaj koji se nalazi na 2. katu radi prema prilagođenom radnom vremenu kojeg možete provjeriti OVDJE

Tower Center

Tower Center Rijeka objavio je kako poslovnice od prvog do četvrtog kata rade do 21 sat, izuzev restorana Kooglana koji je otvoren do ponoći. Radno vrijeme sadržaja na 5. katu provjerite OVDJE

VIDEO Istražili smo koje kovanice kune najviše vrijede na tržištu. Jedna se prodaje za 130 eura, imate li je doma?

Komentara 4

ST
stefj
10:01 06.01.2023.

Mislim da je moj lokalni dućan od slijedećeg tjedna u Brežicama...

Avatar Zbregov
Zbregov
09:02 06.01.2023.

vrh novinarstva!

Avatar barba_barba
barba_barba
13:05 06.01.2023.

Sramota, za katoličku Državi, nekad socijalističku. Sramota za sve vlade vodjene HDZom i SDdrPni, Rad blagdanom mora biti iznmka, pogotovo u kontinentalnojHrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije