Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije se mogao suzdržati

Plakala je od sreće kad ju je dečko zaprosio no trenutak je pokvario njezin otac

prosidba
Foto: Allison Barron/Twitter
1/2
30.03.2018.
u 10:43

Allison Barron objavila je trenutak svoje prosidbe koji je odmah postao hit na internetu

Allison Barron iz Winnemucca u američkoj saveznoj državi Nevadi objavila je na internetu fotografije svoje prosidbe koje su odmah postale pravi hit.

Njezin ju je dečko Levi Bliss, s kojim je u vezi dvije godine, odlučio zaprositi, no u pozadini je bio i njezin otac koji je morao ''pokvariti'' romantični trenutak.

Dok je u jednom trenutku Allison plakala od sreće kada je Levi kleknuo na koljena i izvadio prsten, u drugom je trenu prasnula u smijeh kada je vidjela u pozadini oca koji stoji na brdašcu iznad njih s velikim natpisom ''reci ne''.

Foto: Allison Barron/Twitter

Allison je fotografije objavila na Twitteru, gdje su dobile neočekivanu pozornost, pa je odmah svima objasnila kako se njezin otac samo šalio te da je sretan zbog nje i zaručnika.

– Vrlo smo bliski kao obitelj i često tata radi ovakve šale. Otac i Levi druže se i zajedno izlaze, to uistinu nije bilo ništa ozbiljno – rekla je Allison koja je za svoju objavu dobila više od 220 tisuća lajkova.

Ključne riječi

Komentara 5

IL
ilijan
12:02 30.03.2018.

Ta namještaljka postala hit! Za koga?

BL
bljak007
10:56 30.03.2018.

I za njih me zaboli.

SM
Svi me se boje i lakovi
15:00 05.04.2018.

zveknul bi ju bez pardona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije