Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Navijačica objavila ovu fotografiju pa ostala bez posla: To je spolna diskriminacija!

Bailey Davis
Foto: Instagram
1/10
28.03.2018.
u 09:19

Bailey Davis tvrdi kako je sve počelo nakon što su počele kružiti glasine kako je viđena s jednim od klupskih igrača na zabavi

Članica navijačke skupine The Saintsations američkog nogometa iz New Orleansa u saveznoj državi Louisiani, New Orleans Saints, ostala je bez posla nakon što je objavila svoju fotografiju u kupaćem kostimu.

Bailey Davis prije mjesec dana na svom Instagram profilu objavila je poprilično nedužnu fotografiju u jednodijelnom kupaćem kostimu, no to se nije svidjelo njezinim šefovima iako su kostimi u kojima navijaju zapravo i puno oskudniji. 

Nekoliko dana nakon objavljivanja, navijačka skupina zahvalila joj je na suradnji.

 

Water u doin 🌊 #pun #staysalty

A post shared by Bailey Davis (@jacalynbailey) on

Bailey Davis tvrdi kako je sve počelo nakon što su počele kružiti glasine kako je viđena s jednim od klupskih igrača na zabavi, što se nije smjelo dogoditi jer, prema pravilima koje imaju, navijačice se ne smiju družiti s igračima.

U pravilniku kluba stoji kako navijačice ne smiju odgovarati na pozive igrača, ne smiju razgovarati s njima te imati bilo kakvu vezu. Mnoge žene to smatraju diskriminirajućim zato što ista pravila ne vrijede i za igrače, odnosno, ako igrač, primjerice, nazove navijačicu i ona mu se javi na telefon, ona će snositi sankcije, dok on nikako neće biti kažnjen.

Fotografija u kupaćem kostimu očito je bila samo kap koja je prelila čašu jer je slične fotografije već objavljivala na svom Instagram profilu, no posljednju joj šefovi nisu mogli 'oprostiti'.

Davis je zbog cijelog slučaja angažirala odvjetnicu te klub tuži zbog spolne diskriminacije, a žalbu je uložila i NFL-u, nacionalnoj ligi američkog nogometa.

Bailey Davis
1/10
Ključne riječi

Komentara 6

NE
Neonacionalist
10:22 28.03.2018.

Dobra je mora se priznat.

Avatar strazar
strazar
10:03 28.03.2018.

znaci uvesti im sankcije jer se diskriminiraju prava zena.

MA
marijaqwer
13:10 28.03.2018.

Neka se pozove na Istambulsku kovenciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije