Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mudra lija

Snimao zalutalu lisicu nasred ulice pa ga ona iznenadila onime što je učinila

lisica
Foto: Reddit
1/2
29.03.2018.
u 09:51

Izreka 'mudra kao lisica' postoji s razlogom, a to je dokazala i lisica iz ove priče

Izreka ''mudra kao lisica'' postoji s razlogom, a dokazala je to jedna lisica koja je nadmudrila muškaraca na kojeg je naletjela na ulici.

Mladić je, naime, nasred ulice kamerom snimao lisicu koja je očito zalutala. Ona mu se približila, malo hodala oko njega, no onda je uočila novčanik na podu. Zgrabila ga je i počela bježati.

Mladić je potrčao za njom i pokušao je uhvatiti no bezuspješno. Lisica mu nije dopustila da joj se približi.

Srećom, priča ipak ima sretan kraj jer je mladić idućega jutra ipak pronašao svoj novčanik u travi.

Snimku je objavio na Redditu, gdje je pregledana gotovo tri milijuna puta, a brzo se proširila i ostalim društvenim mrežama.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Urban Fox
Urban Fox
22:34 29.03.2018.

to nije zalutala lisica, to je "Urban Fox", samo u Londonu ih ima oko 30.000, potpuno su se domesticirale, a kako u UK nema bjesnoće ljudi ih toleriraju

ST
Startrack
18:00 29.03.2018.

Konacno normalan i simpatican clanak od ove Karoline.

Avatar reference
reference
22:42 29.03.2018.

ahahaaa, evo je opet "Miss. Daily Mail". I nije ta lisica zalutala, ta lisica naj vjerojatnije tu zivi nedje okolo u necijem vrtu ili obliznjem parku. ....I evo ti Ljudmila nesto, pa malo prostudiraj temu prije nego pocnes o "zalutalim lisicama"......: http://www.dailymail.co.uk/news/article-4769732/The-foxes-league-own.html

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije