Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK NAMJEŠTALJKA?

Plaćeno nam je da optužimo političare

15.06.2009.
u 19:50

Policija je pri kraju istrage vezane za aferu navodna organizirana lanca prostitucije u koji su uvučene štićenice iz Doma za odgoj djece i mladeži, a klijenti poznati političari i ugledni Osječani.

Policija nas nije ni zvala
Iz pouzdanih izvora doznajemo da su djevojke priznale kako im je plaćeno da lažno optuže ugledne političare kao korisnike organiziranog lanca prostitucije. Navodno su u pozadini obiteljske razmirice te osveta bivših supružnika. Policija nije ni kontaktirala s političarima koji se spominju u pismu, a ni s drugim prozvanim osobama, pa ni s jednim navodnim svodnikom. Ravnateljstvo policije oglasit će se sutra.

– Nije me policija zvala, vjerojatno znaju s kim imaju posla. Ja sam te ljude koji mi namještaju prije optužio, a da policija nije bila troma, ova afera ne bi ni izbila – smatra prozvani političar. Tvrdi kako su aferu lansirali njegova bivša žena i “psihički bolestan čovjek” čije je dijete u Domu, a oboje su se htjeli osvetiti bivšim supružnicima. U Domu su danas bili predstavnici ministarstva. Četiri djevojke koje su u medijima ustvrdile da dulje vrijeme žive u paklu organizirane prostitucije, droge i maltretiranja skrivene su od novinara, a razgovarati nisu htjeli ni drugi štićenici. – Ima svakakvih djevojaka u Domu. Dolazili su neki ljudi u kombijima i autima – kazao je jedan dječak.

Neću se upletati
Doznajemo kako je anonimno pismo u kojem se spominju isti političari i još neki, a navodno svi sudjeluju “u organiziranim orgijama”, lani ubačeno u sandučić B. Glavaša, na kojega se apeliralo da nešto poduzme te ih svakako “potuče na izborima”.

– Ne pada mi na pamet upletati se u seksualne afere – komentirao je Glavaš.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije