Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kujundžić u Karlovcu:

Plaćenici, poput Hebranga, imaju zadatak mene zaustaviti kako bi pomogli Josipoviću

Milan Kujundžić
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/6
06.12.2014.
u 14:20

- Uređena Hrvatska moj je san, a toga se boje velike političke sile, HDZ i SDP, stoga će učiniti sve da me u tome zaustave - kazao je Kujundžić.

- Želim biti prvi među vama koji će napraviti promjene u Hrvatskoj, uvesti red, ''upaliti svjetlo' i rasvijetliti tko je sve i kada na bilo koji način pljačkao ovu zemlju. Uređena Hrvatska moj je san, a toga se boje velike političke sile, HDZ i SDP, stoga će učiniti sve da me u tome zaustave. Naime, njima je sada jasno da Kolinda Grabar Kitarović ne može protiv Ive Josipovića i da neće ući u drugi krug izbora za predsjednika. Stoga je plaćenicima cilj da mene zaustave, ocrne, kako ne bih ušao u drugi krug, odnosno kako bi Ivo Josipović pobijedio. Andrija Hebrang jedan je od tih 'plaćenika' čiji je posao mene ocrnjivati lažima - kazao je Milan Kujundžić, predsjednički kandidat na današnjem predstavljanju svog programa naziva Nova Hrvatska u Karlovcu.

Upitan zbog čega i prije nije ukazivao na korupciju u svojoj nekadašnjoj stranci, kazao je kako zbog činjenice da njegov glas i ukazivanje nije urodilo plodom, odnosno da je 'pričao u vjetar', više nije član te stranke.

"Promjene su ovoj zemlji nužne"

Kujundžić je naveo kako će, ukoliko postane hrvatski predsjednik, uvesti kulturu dijaloga, promijeniti Ustav kako bi svatko mogao s 50.000 sakupljenih potpisa, o nekom problemu 'progovoriti' na besplatnom referendumu koji bi se održavali u sklopu izborne procedure.

- Promjene su ovoj zemlji nužne, 28. prosinca, ali i iduće godine na parlamentarnim izborima, a na građanima je da odaberu opciju koja do sada nije nanijela štetu hrvatskom narodu zbog kojeg je siromaštvo sve veće, ljudi svakodnevno ostaju bez posla, a mladi odlaze iz zemlje u kojoj su robovi krivih poteza političkih moćnika. Nije čudno što nas EU institucije proglašavaju zemljom u kojoj vlada korupcija. Naime, upravo je politička korupcija korijen sveg zla u Hrvatskoj. Ne postoje ideje kako pomoći industriji, mladima,. poljoprivredi, poduzetništvu, samo niz lažnih obećanja koje lijevi i desni daju kako bi održali svoje začahurene političke pozicije. Razmislite, najveće obavijesne službe pod kontrolom su predsjednika države, stoga je on morao znati za niz kriminalnih radnji u zemlji, ali je očito šutio, jer se nekima, koji su mu očito pomogli da dođe na vlast, moralo 'progledati kroz prste' - dodao je Kujundžić u Karlovcu.

Ocijenio je strašnim hapšenje mladića u Splitu zbog toga što su se našalili s kampanjom Ive Josipovića, te privođenje Željke Markač jer se usudila napraviti referendum. - To je strašno kakve metode oni provode. Narod im nije važan, njegovo mišljenje. I medije je Ivo Josipović ušutkao. Vidjet ćete tko će od njih doći na prvo sučeljavanje na javnoj televiziji, a tko neće jer ne želi komunicirati s javnosti - kazao je Milan Kujundžić u Karlovcu.

>>'Mijenjat ćemo i Sisak, i Željezaru i INA-u i Hrvatsku'

>>Kujundžić u pet do 12 predao potpise za kandidaturu

Komentara 93

DR
Drivoex
14:49 06.12.2014.

Milane jesi li prevario onog čovjeka sto ti je gradio vilu u Markusevcu daj nam reci,

DR
Drivoex
14:47 06.12.2014.

HDZ zapravo Zuzul i Sanader ga stavili za ravnatelja bolnice, on i slični njemu izdali su stranku drzavu i narod Milane koje tvrtke su plaćale radove izvođaču radova na tvojoj vili u Markusevcu, jesu li to tvrtke koje su radilele za bolnicu čiji si ti bio ravnatelj to zanima narod koji je to sve platio, zanima li to mozda DORH

FL
flok
14:57 06.12.2014.

uostalom, jadan si, izdao si stranku čiji si 20 godina član, izdajniče

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije