Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANKOMATI NA METI

Jednog pokušali orobiti, iz drugog odnijeli 5000 kuna

Sesvetski Kraljevec
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/11
19.09.2017.
u 14:50

U policiji kažu da je moguće da se radi o topovskom udaru ili nečem sličnom

Snažna detonacija uznemirila je oko 3 sata u noći na utorak stanovnike Dugoselske ulice u Sesvetskom Kraljevcu.

Kako je priopćila zagrebačka policija, tamo je, još uvijek nepoznati počinitelj pokušao orobiti bankomat HPB-a, i to uz pomoć nekakvog pirotehničkog sredstva. U policiji kažu da je moguće da se radi o topovskom udaru ili nečem sličnom, no lopov u svojoj namjeri nije uspio. Bankomat je neoštećen, no u detonaciji su popucala stakla na obližnjoj pošti. Nije priopćeno kolika je šteta, a nije priopćeno ni jesu li kamere s bankomata snimile počinitelja.

Više sreće pri obijanju bankomata imao je lopov koji je između 17. i 18. rujna, od 20 do 5 sati, orobio bankomat Raiffeisen banke u Dankovečkoj ulici u Dubravi. On se nije koristio eksplozivnim sredstvima već običnim provalničkim alatom, a nakon što je obio bankomat iz njega je uzeo 5000 kuna.

Komentara 4

NE
Neutralac
19:26 19.09.2017.

Cini se da je stradalo sve okolo bankomata ali ne i sam uredjaj.... ha ha

Avatar ivek
ivek
18:57 19.09.2017.

pijoniri titovi il franjini...

JU
jurajuric116
11:11 19.09.2017.

al ga je odradil, svaka mu čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije