Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD U TRAMVAJU

Pinki: Nikoga nisam htio ubiti, Kolobarić se sam nabo na nož!

12.02.2009.
u 23:37

ZAGREB - Skoro cijelu večer sam cugao s frendom. Ni sam ne znam koliko smo piva popili. Kupili smo još par limenki u Importanne centru, kada nam je prišao taj čovjek tražeći cigaretu. Dali smo mu cigaretu, a on je bez pitanja uzeo jednu limenku piva. Ušli smo u tramvaj, a on je krenuo za nama. Počeo je nešto dobacivati, nerazgovijetno je mumljao i dosađivao. Pretjerao je pa sam ga odgurnuo i zamahnuo šakom.

On se izmaknuo, a zatim smo se počeli naguravati. Tada je naletio na nož što sam ga izvukao kao upozorenje. Bio je to mali kineski skakavac, više dječji. Ne znam kako je uboden drugi put u nogu, a sigurno je da ja nikoga nisam imao namjeru ubiti - kazao je danas u svojoj obrani Marijan Ostić Pinki (21). Njemu se na zagrebačkom Županijskom sudu sudi zbog pokušaja ubojstva Vjekoslava Kolobarića (42) lani u veljači.

Pinki je još dodao kako se riješio noža po izlasku iz tramvaja, a jedan od ključnih dokaza u postupku bit će i snimke videonadzora iz tramvaja. Inače, Pinki je bio jedan od ključnih svjedoka u procesu koji se prije nekoliko godina vodio protiv jednog profesora optuženog za pedofiliju. (ija)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije