Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija objavila detalje

Pijani mladić (18) skrivio nesreću prije tragedije u Klisu, nije imao niti vozačku

Više ozlijeđenih u prometnoj nesreći kod Boraje
Dusko Jaramaz/PIXSELL
15.05.2021.
u 19:23

Vozač je predan pritvorskom nadzorniku i dobio je kaznenu prijavu.

Policija je objavila detalje teške prometne nesreće u Klisu u kojoj je smrtno stradao 19-godišnjak dok 20-godišnjak ima teške i po život opasne ozljede. 

Istragom su utvrdili kako je 18-godišnjak sinoć neposredno prije navedene prometne nesreće, upravljajući osobnim vozilo prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom i pod utjecajem alkohola, brzinom koja nije bila prilagođena gustoći prometa, na cesti ŽC 6253 udario u stražnji dio vozila koje se nalazilo na začelju pratnje izvanrednog prijevoza i u vučno vozilo, te je nakon što je izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom bez zaustavljanja napustio mjesto događaja.

Vozač je predan pritvorskom nadzorniku i dobio je kaznenu prijavu zbog zbog izazivanja prometne nesreće, bježanja s mjesta nesreće, vožnje pod utjecajem alkohola i za upravljanje vozila prije stjecanja prava na to. Zbog svega navedenobg će biti prekršajno prijavljen.

Komentara 2

BF
bf23
21:48 15.05.2021.

Za dvije godine je vani

SA
sanikol
19:39 15.05.2021.

Ako je automobil njegov treba mu ga nepovratno uzeti i zatvoriti na tri godine a ako su mu automobil, prije stjecanja vozačke dozvole, kazniti i vlasnika automobila sa barem 3 godine zatvora jer se kriv za smrt jednog mladića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije